Arama
Arama Sonuçları
Akaryakıt fiyatları değişecek
Akaryakıt fiyatları, EPDK kararı ile 15 Mayıs’tan itibaren 13 bin bayide değişecek.
Kastamonu hafta sonu Ilgaz’a koştu!
Kastamonu-Çankırı sınırında bulunan Ilgaz Dağı’nda, yarıyıl tatilini kayak yaparak geçirmek isteyen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu. Kayak merkezi çevre illerden gelen kayak tutkunlarının akınına uğradı.
Rusya yaptırımlara rağmen petrol ihracatını artırdı
Rusya'nın ham petrol arzı G7 ülkelerinin Ukrayna'daki savaş nedeniyle Rusya'ya karşı uyguladığı yaptırımlara rağmen ilkbaharda yüzde 50 arttı.
Volkswagen yeni Passat modelini tanıttı
Volkswagen, dünya çapında 34 milyondan fazla satılan Passat modelinin dokuzuncu neslini tanıttı.
Eski Tosya Kaymakamı'ndan zehir zemberek veda! 'Arsız hırsızlar...'
Eski Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, sosyal medyadan zehir zemberek bir paylaşım yaptı.
Hangi elektrikli otomobiller Türkiye’de satılıyor?
Hangi elektrikli otomobiller ülkemizde satılıyor. Ülkemizde halihazırda piyasada satışı devam eden elektrikli otomobil modellerini güncel fiyat listesiyle birlikte sizin için derledik.
Elektrikli otomobil satışları yüzde 465,3 arttı
Türkiye otomobil pazarında elektrikli otomobil satışları, bu yılın ilk altı ayında geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 465,3 artarak 12 bin 792'ye yükseldi.
Güncel benzin ve motorin fiyatları; 24 Haziran akaryakıt fiyatları
Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte güncel benzin ve motorin (akaryakıt) fiyatları merak ediliyor. Akaryakıt fiyatları, kamuoyunun gündeminde yer alıyor.
İkinci el sıfırı solladı! Yüzde 70 arttı
Yılın ilk yarısında ikinci el araç fiyatlarındaki artış oranı sıfır kilometrenin iki katını geçti.
Topladıkları atık yağlar engellilere umut oldu
Kastamonu Şehit Şerife Bacı Ortaokulu, Sıfır Atık Projesi kapsamında 470 litre bitkisel atık yağ topladı. Öğrenciler, sosyal farkındalık oluşturmak amacıyla toplanan yağ atıklarından ötürü Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu’ndan iki adet akülü tekerlekli sandalye talep etti.
Taşmektepliler Togg servisine talip
GELECEĞİN TEKNOLOJİSİ OLAN ELEKTRİKLİ MOTORLARI TAMİR EDECEK USTALAR BU OKULDA YETİŞİYOR
8 Nisan akaryakıt fiyatları
Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte güncel benzin ve motorin (akaryakıt) fiyatları merak ediliyor. Akaryakıt fiyatları, kamuoyunun gündeminde yer alıyor.
Pilot iller arasında Kastamonu da var
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI, KURAKLIĞA DAYANIKLI ÇEŞİTLERİN EKİMİNİ YAYGINLAŞTIRIYOR
Üniversitede ‘Çanakkale Destanı’ konuşuldu
Kastamonu Üniversitesi'nde (KÜ) düzenlenen panelde Çanakkale Savaşı tüm yönleri ile ele alındı. KÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü tarafından “Şan ve Şeref Dolu Zaferlerin 108. Yılı-Çanakkale Muharebeleri” konulu program düzenlendi
Ilgaz Dağı'nın etekleri mest etti
Kastamonu ve Çankırı sınırlarında bulunan Ilgaz Dağı’nın eteklerinde etkili olan sis, mest eden görüntüler ortaya çıkardı. Sis ile birlikte ortaya çıkan manzara dron ile görüntülendi.
Kastamonu, İYİ Parti’nin en büyük kalesi olacak
İYİ Parti 3. Olağan Kastamonu İl Kongresi, haftasonu Rüya Düğün Salonu’nda düzenlendi. Kongre sonucunda rakibine büyük bir oy farkı atan Faruk Ataşalar, il başkanlığına seçildi.
2023 'Aşık Veysel Yılı' ilan edildi
2023 yılının 'Aşık Veysel Yılı' olarak kutlanması ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete’de yayımlandı.
Taksici zor durumda!
Akaryakıta üst üste gelen zamlar, vatandaşlar kadar taksici esnafını da zorluyor. Olukbaşı Stad Taksi Durağı’nda taksicilik yapan esnaf Satı Dağlıoğlu, sektörün içerisinde bulunduğu durumu değerlendirdi. Tek dertlerinin yakıt olmadığını belirten Dağlıoğlu; “Bu araçların lastik bakımı, yağ değişimi var. Sürekli hareket halinde olduğumuz için araçlarımız yıpranıyor ve yedek parça ihtiyacı oluyor. Yedek parça ve araç bakım fiyatları da yükseldi. Şuanda çok şükür çarkı döndürebiliyoruz ama ileriki dönemlerde daha fazla zam gelirse durumuz ne olur hiç bilemiyorum. Keşke zamlar gelmese, biz de taksimetreye zam yapmak zorunda kalmasak” dedi.
Ziyaretçilerini hayran bıraktı
Kastamonu-Çankırı sınırındaki Ilgaz Dağı, gece başlayan kar yağışı ile beyaza büründü. Mest eden kar manzaralarının ortaya çıktığı Ilgaz Dağı havadan görüntülendi.
Kastamonu’nun, TOGG’a yorumu
Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla 29 Ekim'de görkemli bir açılış ile banttan inmişti. Kastamonu halkı yerli otomobil olan TOGG aracı hakkında neler düşünüyor? Bir araçalma hakkı olsa bu araç hakkını TOGG’da kullanmayı tercih eder miydi? Detaylar haberimizde..
Fırında sebzeli mücver nasıl yapılır ? fırında sebzeli mücver tarifi
Fırında sebzeli mücver nasıl yapılıyor ? mücver nasıl yapılır ? sebzeli mücver nasıl yapılır ? fırında sebzeli mücver malzemeleri ve yapılışı ile birlikte tüm detaylar haberimizde
Yakıtta yeni teknoloji
Bitkisel ve hayvansal atık yağlardan biyodizel, sürdürülebilir havacılık yakıtı gibi katma değeri yüksek, standartlara uygun ürünler elde edilecek.
Motorine indirim geliyor
Brent petrolün varil fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından Motorin grubunda 8 Temmuz Cuma günü 2,10 TL'lik bir indirim bekleniyor.
Ilgaz Dağı’nda Nisan ayında kar güzelliği
Kastamonu ve Çankırı sınırında bulunan Ilgaz Dağı, Nisan ayındaki kar manzaraları ile görenleri mest ediyor.
‘Krizin yükünü yoksul halk çekiyor’
CHP Enerji-Alt Yapı Projelerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Deniz Bakar, yaptığı yazılı açıklamada elektrik, doğal ve akaryakıt zamlarını eleştirdi.
Mektup yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Çanakkale Zaferi’nin 107. yılı etkinlikleri çerçevesinde ‘Şerife Bacı’nın Torunları Çanakkale’yi anlatıyor teması ile Kastamonu Belediye Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde tertip edilen resim, şiir ve mektup yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.
''Her kurumun kendine göre bir yoğurt yiyişi olamaz''
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen İl Divan Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.
Nice 101 yıllara
Kastamonu’da İstiklal Marşı’nın kabulünün 101’nci yıl dönümü kutlandı.
“İstiklal Marşı’mız adına bu eseri yapmak gurur verici”
12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma günü etkinlikleri kapsamında, Barutçuoğlu AVM’de resim sergisi açıldı.