Arama
Arama Sonuçları
Milletvekili'nin sarımsak videosuna sert eleştiri: "Milletle alay etmeyin"
Memleket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu, AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci'nin sarımsak pazarlığına dahil olduğu videosunu paylaşması üzerine sert eleştirilerde bulundu. Urganioğlu açıklamasında; "Benim sarımsak üreticim yıl boyunca, bir sürü eziyete katlanırken, dünyadan haberi olmayan poz vekili birde gülerek 1 kilo sarımsak için 38 TL'nin pazarlığını yaptırıyor. Kusura bakma millet senin gibi masa başında maaş almıyor. Tarlada alın terinin karşılığını almak için uğraşıyor. Ayıptır, günahtır, iş yapıyormuş gibi milletle alay etmeyin" dedi.
Biraz coğrafya: Kastamonu’nun köy ve ilçeleri
Kastamonu, Karadeniz Bölgesi’nin batısında yer alan bir ildir. Kastamonu’nun 20 ilçesi ve 1.200’den fazla köyü vardır. Kastamonu’nun köyleri, tarihi, doğası ve yaşamı ile dikkat çekmektedir. Bu haberde, Kastamonu’nun köylerinin eski isimleri, en güzel köyleri, ilçe ve köyleri, merkeze yakın köyleri, sahil köyleri, rakımı ve haritası hakkında bilgiler.
Kastamonu'da 6 Kızıl Geyik avlanacak: Bedeli 80 bin TL
Tarım ve Orman bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Kastamonu'da bulunan kızıl geyiğin avlanma şartlarını açıkladı. Karara göre bölgelere avlanacak hayvan yaşı, sayısı ve ücretleri gibi bir dizi kurallar duyuruldu. Kastamonu'da 6 kızıl geyik avlanacak. Şartlar ve avlanacak geyik sayısı haberimizde...
Kastamonu’da kızıl geyik avına izin!
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün resmi sitesinde yayınlanan kararda; av kotaları belirlendi.
Kastamonu’da kızıl geyik avına izin!
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün resmi sitesinde yayınlanan kararda; av kotaları belirlendi.
Kastamonu’nun Instagram’daki yüzü: Visit.Kastamonu
2016 senesinde yayın hayatına geçen Visit.Kastamonu Instagram hesabı, Kastamonu’nun en çok takipçisi olan Instagram hesabı oldu.
"Adam bürokraside tıkanmış, samimiysen buyur çöz"
Memleket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu, AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci'ye eleştirilerini sürdürüyor. Merkez İlçe Başkanı Urganioğlu açıklamasında Ballıdağ hastanesi önündeki bürokrasi engeli olduğunu vurgulayarak; " Adam bu projesinde bürokraside kitlenmiş kalmış. Buyur çöz. Kastamonu'ya döviz gelsin ve sağlık üssü olsun diyorsan ve samimiysen ilk görevin Ballıdağ’ın önündeki bürokrasi engelini kaldırmandır. Bende bunun Memleket Partisi olarak takipçisi olacağım. Bu hazır işi de çözemezsen karnen sıfırla tescillenecek" dedi.
"Ballıdağ'a tedaviye gelen hastalar iyileşerek çıkardı"
Halk TV'nin Daday'da canlı yayın yaptığı Görkemli Hatıralar programında konuşan Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Ballıdağ Hastanesi konusuna değindi. Başkan Taş konuşmasında; "Üniversite öğrencisiyken aynı zamanda taksicilik yapardım. Ballıdağ hastanesine hastaları getirirdik. İnanın sırtımızda getirdiğimiz hasta 3 ay sonra çok iyileşmiş bir şekilde buradan taburcu edilirdi. Geçen yıl da hastane yıkıldı. Ama inşallah yerine alan arkadaş yerine Daday Ballıdağ Yaşlılar Oteli ve Sağlık Merkezi yapacak" dedi.
Maranki’den dikkat çeken yazı: ‘Dikkat petrol çıkabilü Kastamonu!'
İnebolulu yazar Ahmet Maranki, Kastamonu başta olmak üzere bölgedeki enerji potansiyeli hakkında dikkat çekici bir köşe yazısı yazdı.
Cengiz Aygün açıkladı: Ballıdağ'ın kaderi belli oldu
"Bu geçen iki yılın sebebi biz değil, prosedürler..."
Amsterdam'dan Ballıdağ'a ödül
Ballıdağ Hastanesi'nin olduğu bölgeye yapılması planlanan Yaşlı Bakım ve Sağlık Merkezi, henüz inşaatına başlanmadan projesiyle ödül aldı. İş adamı Cengiz Aygün'ün duyurduğu ödül, 21 Haziran'da İstanbul'da takdim edilecek.
Aygün: ''Ballıdağ'ı eski günlerine döndüreceğiz''
Yıllarca âtıl durumda kalan, Kastamonu gündeminden hiç düşmeyen Daday Ballıdağ Hastanesi binasının yerine inşa edilecek Daday Ballıdağ Yaşlılar Oteli ve Sağlık Merkezi’nde (Geriatri Merkezi) tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
Ballıdağ'a 500 milyon TL harcanacak
Yıllarca âtıl durumda kalan, Kastamonu gündeminden hiç düşmeyen ve kamuoyunun da yoğun ilgi duyduğu Ballıdağ düğümü çözülüyor. Daday Ballıdağ Hastanesi'ne yapılacak yatırımın miktarı dudak uçuklattı.
Ballıdağ'ın temeli Cuma günü atılıyor
Kastamonuluların merakla beklediği proje için ilk fiziki adım atılıyor.
Cengiz Aygün açıkladı; Ballıdağ'da son durum ne?
Kastamonuluların merakla beklediği proje için geri sayım başladı.
KGM'den Kastamonu paylaşımı!
Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü'nde Jeoloji Mühendisi olarak görev yapan Metehan Keleş'in çektiği drone görüntüleri, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıldı.