"Adam bürokraside tıkanmış, samimiysen buyur çöz";

"Adam bürokraside tıkanmış, samimiysen buyur çöz"

Memleket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu, AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci'ye eleştirilerini sürdürüyor. Merkez İlçe Başkanı Urganioğlu açıklamasında Ballıdağ hastanesi önündeki bürokrasi engeli olduğunu vurgulayarak; " Adam bu projesinde bürokraside kitlenmiş kalmış. Buyur çöz. Kastamonu'ya döviz gelsin ve sağlık üssü olsun diyorsan ve samimiysen ilk görevin Ballıdağ’ın önündeki bürokrasi engelini kaldırmandır. Bende bunun Memleket Partisi olarak takipçisi olacağım. Bu hazır işi de çözemezsen karnen sıfırla tescillenecek" dedi....

Memleket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu, AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci'ye eleştirilerine devam ediyor. Urganioğlu açıklamasında, Tarım Lisesi konusu ile Ballıdağ konusuna değindi.

"PARTİ TEŞKİLATINA SAYGI GÖSTERMEYENİN, MİLLETİNE SAYGI GÖSTERMESİ BEKLENEMEZ"

Urganioğlu şehrin gündemlerinin bitmediğini dile getirerek; "Şehrimizde gündem bitmiyor, bir yandan da gündem olmak isteyenlerin algıyla gerçekleri göstermeme gayreti herkesin dikkatini çekiyor. Bize de bunun yanlışlığını izah etmek düşüyor.İlk konumuz mecburen poz vekilimiz Serap Ekmekci’dir. Kendisi bir şekilde vekil oldu ama hala kimlerin vekil yaptığının farkında değil. Bu sütunlardan vekil olmasında gayreti ve emeği olan AK Parti teşkilatına değer vermemesinin yanlış olduğunu, partisinin teşkilat mensuplarına saygı göstermesi ve önemsemesi gerektiğini, parti binasına gitmekten dahi imtina etmesinin yanlış olduğunu defaten izah etmiştim. Dün parti binasına gittiğini paylaştığı pozdan görünce onun adına sevindim.Fakat beni yanlış anladığını görünce onun adına üzüldüm. Çünkü poz hanımefendisi kendi parti teşkilatına misafir gelen İl Koordinatörüyle birlikte misafir gibi oturduğunun pozunu vermiş. Yani misafir gelmese yine teşkilatının yanına, İl Başkanlığına gitmeyecek. Ben poz vekilimize partine, misafirle misafirliğe git demedim. Seni o makama getirenlere saygı göster, kıymetlerini bil dedim. Bu yaptığın kendi parti teşkilatına yapılan bir ayıptır. O insanlar benimle aynı düşüncede olmadıkları halde senin bu önemsemez tavrını ben önemsiyorum ve anlatmak zorunda kalıyorum.Tabi benim gayem sen değilsin, Kastamonu’nun bir kısmının yanlış tercihini göstermek için bunları söylüyorum. Partinizden beni birçok insan bile bu konu için arıyor ve duygularımızın tercümanısın diyorlar.Sayın poz vekili kendi teşkilatına saygı göstermeyi öyle veya böyle öğrenecek. Çünkü kendi parti teşkilatına saygı göstermeyenin, milletine saygı göstermesi beklenemez.

"HANGİ ANA-BABA TARIM LİSESİNE ÇOCUKLARINI NİÇİN GÖNDERSİN?"

Bir diğer konumuz sayın poz vekili çocuk gibi tutturdu Tarım Lisesi de Tarım Lisesi diye. Görende bir şey var sanacak. Poz vekili bana şunu anlatsın. Hangi ana-baba Tarım Lisesine çocuklarını niçin göndersin? Açacağın tarım lisesinin vizyonu ve misyonu ne olacak? Buradan mezun olanlar teknisyen mi, tekniker mi mühendis mi olacak yoksa rençber mi olacak? Devletin bünyesinde mi çalışacak yoksa saldım çayıra Mevlam kayıra mı olacak? Yerel gazetelerimizden öğrendim ve kendimde araştırdım.Yetişmiş ortalama 150 bin ziraat mühendisinin asfaltta mühendislik yaptığını görünce ben utandım. Ki bu 150 bin insan şimdi değil,senin tarım lisesi diye tutturduğun AK Parti'nin 20 yıllık döneminde mühendis olmuş insanlar. Sen bunları yok sayacaksın, bunlara iş imkanı vermeyeceksin, gerçi ne yaptığını ne istediğini sende bilmeden birilerinin aklıyla iş yaptığını sanacaksın. Sen bu okulu babanın parasıyla yapacaksan, babanın parasıdır bir şey diyemeyiz, istediğin gibi harcarsın ama bunun israf olduğunu söyleriz. Çünkü iş bekleyen, imkansızlık yüzünden veya emeğinin karşılığını alamadığı için tarımla uğraşamayan 150 bin ziraat mühendisi varken ve işsizken,sen keyfine göre tarım lisesi masalının pozunu veremezsin. Yok devletin parasıyla yapacaksan, o parada milletin, öksüz yetimlerin hakkı var, milletin parasını kendi keyfine vekilim diye çarçur edemezsin. Memleket Partisi olarak biz bu saçmalığın karşısında dururuz. Yine tarımda maliyetini karşılayamadığı için, tohum,gübre, mazot alamadığı için  köyünü terk eden şehre göçmüş milyonlar var.Poz vekilimiz şunu öğrensin:Kastamonu tarım şehri değil, yüzde 72 ormanlık alanıyla orman şehri. Her gelen keyfine göre lise açmaya kalkarsa bu işin sonu gelmez. Memleket Partisi  iktidar olucunca bende kozalak lisesi açayım.Olur mu böyle şey? Yani Lafonten’den masallar anlatıp poz vermeye devam ediyorsun. Yazıktır, günahtır. Kastamonu insanına bunu yapamazsın.Vekilim diye her şeyi yapabileceğini sanman da seni çukura batırır. Çünkü bu şehri gerçekten düşünenler, bedel ödeyenler ve bu şehir için bedel ödemeye hazır olanlar var. Bu şehir için konuşanlar var, Memleket Partisi var."

"SAMİMİYSEN İLK GÖREVİN BALLIDAĞ’IN ÖNÜNDEKİ BÜROKRASİ ENGELİNİ KALDIRMANDIR"

Merkez İlçe Başkanı Urganioğlu devamında; "Ben masal yerine sana açık bir gerçeği söyleyeyim. Mesela Kastamonu’yu imeceyle sağlık üssü yapacağım diyordun. Buna göre Cengiz Aygün beyin bir senede ayağa kaldıracağı Ballıdağ projesinde; proje hazır, yer hazır, altyapı hazır, yatırımcı hazır, kaynak hazır, yabancı hastalar hazır, şehrimize döviz girişi hazır, yani her şey hazır. Burada tek eksik Cengiz beyin serzenişine göre ormandaki bürokrasi yüzünden kımıldayamaması. Adam bu projesinde bürokraside kitlenmiş kalmış. Buyur çöz. Emeklilerin işini çözemediğini gördük, sana hazır projenin bilgisini veriyorum. Üstelik burada devletin uğraşacağı hiçbir prosedürde yok. Kastamonu'ya döviz gelsin ve sağlık üssü olsun diyorsan ve samimiysen ilk görevin Ballıdağ’ın önündeki bürokrasi engelini kaldırmandır.Bende bunun Memleket Partisi olarak takipçisi olacağım. Bu hazır işi de çözemezsen karnen sıfırla tescillenecek. Kimse bu konulara ses çıkarmasada, Kastamonu’nun her platformda sesini duyuracağız.Kastamonu bizi izlemeye devam etsin. Biz iyiniyetli ve samimi bir yol gösterici görevimizi yerine getirmeye devam edeceğiz" dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum