Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Kent Müzesi Bilim Günü etkinlikleri bilim şölenine dönüştü
Kastamonu kimliği her yönüyle korunmak zorunda…
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Onlar görevini yaptı!
Kastamonuspor Amedspor maçı 1-0 Kastamonuspor'un mağlubiyetiyle sonuçlandı. Büyük heyecanla tribünleri dolduran Kastamonuspor taraftarları maç boyunca takıma moral ve destek verdi. Maç sonucu Kastamonuspor taraftarını üzdü.
Karaman FK’da şok istifa!
2. Lig Kırmızı Grup'ta 10’uncu sırada 41 puanla mücadele eden Karaman FK yönetimi istifa etti.
İhsangazi de 'gaz'lanacak!
İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık müjdeyi verdi. İhsangazi ilçesine doğalgaz geliyor. Başkan Sağlık açıklamasında; "Nihayet doğalgaz İhsangazi’mizde. Biliyorum ki bu anı uzun zamandır bekliyordunuz. Doğalgazın ilçemize gelmesi için çok çalıştık, çok mücadele ettik. Sonunda emeğimizin karşılığını aldık" dedi.
Ergenlerle İletişimde Başarılı Olmanın Yolları: Ebeveynlere Uzman Önerileri
Ergenler ve ebeveynler arasında fikir ayrılıklarının olmasının kaçınılmaz bir durum olduğunu belirten Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Hastanesi Uzman Klinik Psikolog Elvin Akı Konuk, “Ancak bu fikir ayrılıklarının çocuklarla olan ilişkiyi olumsuz olarak etkilemesi ebeveynler tarafından önlenebilir ya da en aza indirgenebilir.” dedi.
Kredi çekmek artık cesaret istiyor
Otomobil ve konut almak isteyenlerin hayalleri banka kredilerine takıldı. Taşıt kredisinde bankaların faiz oranı yüzde 6'ya dayanırken, 400 bin TL'lik bir kredinin 36 ay vadeyle geri ödemesi 1 milyonu aştı.
Geleceğin astronotları olmak hayali ile geziyorlar
Trabzon’da 2 bin 200 metrekare alanda kurulan Doğu Karadeniz Bölgesi’nin tek, Türkiye’nin 2. uzay temalı bilim merkezi olan Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi ve Planetaryum yoğun ilgi görüyor.
Fatih Portakal’dan ‘asgari ücret’ iddiası
Gazeteci Fatih Portakal, emekli bayram ikramiyeleriyle ilgili bir sürpriz yaşanabileceğini ifade ederken, asgari ücretle ilgili gündem olan iddiayı paylaştı.
Aydın, Baltacı'ya sordu; 'Baltacı bu ne?’
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını olan Siyaset Özel programında, chp bAŞKAN adayı Hasan Baltacı'nın mütevazi bir kampanya yürüttüğü ifadeleri üzerine, Başkan Adayı Yüksel Aydın; "Sabah sokağa çıkıyoruz, bununla karşılaşıyoruz. Hasan Baltacı bu ne? Hani ufak bir minibüsünüz vardı? Kastamonu halkını siz ne zannediyorsunuz ya?" diyerek cevap verdi.
'Atıl projeler' cenneti Kastamonu!..
Geçtiğimiz son 10 yılda Ilgaz Tüneli, havalimanı ve yakın zamanda hizmete giren Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi (eski MİEM) gibi çok önemli projelerin hayata geçirildiği Kastamonu'da yıllardır akıbeti belli olmayan bina ve arazilerin ne olacağı halen merak konusu...
Yine sıfır çekti!.. CHP için İstanbul’da ‘Kastamonu’ yok
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), yaklaşan yerel seçimlere sayılı günler kala İstanbul Bahçelievler, Sultangazi ve Beykoz’dan aday adayı olan Kastamonulu 3 isimden hiçbirini aday göstermedi.
Siyaseti Kastamonu üzerinden yaptı!
AK Parti’nin 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için Çankırı’nın ilçelerden ve beldelerden aday gösterdiği belediye başkan adaylarını açıklandı.
Kastamonu’da tartışma yaratan cümleyi Bakan da kurdu!
AK Parti Kastamonu Aday Tanıtım Toplantısı, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın katılımıyla Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda gerçekleşti.
Aydın; 'Sözümü tutmazsam hesabını sorun!'
31 Mart Yerel seçimlerinde aday gösterilen MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, tekstil fabrikalarındaki işçilerle bir araya geldi. Kastamonu’yu çok daha güzel bir şehir haline getirmek istediği için aday olduğunu belirten Aydın, projelerini anlattı. Olmayacak projeler gösterip hayal satmadıklarını, oy için halkı kandırmadıklarını kaydeden Aydın, görev süresi boyunca verdiği sözlerini tutmazsa kendisinden hesap sorulmasını istedi.
Karabacak; 'Biz atıp tutup uçanlardan değiliz'
CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, Küre ilçesinde düzenlene Aday Tanıtım Toplantısında yaptığı konuşmasında AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü'ye gönderme yaptı. İl Başkanı Doğan Ünlü'yü  'Küre'yi uçuracağız' sözleri üzerinden eleştiren İl Başkanı Karabacak; "Biz atıp, tutan uçanlardan değiliz. Bizler Küre için dertlenenleriz" dedi.
Kastamonu'da 205 bin liraya konut!
Devlet, elindeki kelepir evleri satışa çıkarmaya başladı. 1326 konut için başvurular alınmaya başlandı. Aralarında Kastamonu'nun da olduğu illerde açıklanan konutlar ve arsalara baktığımızda 127 bin liraya ev satışı olduğu gibi 80 bin liraya arsa satışı olduğu da görülüyor.
Başkan Vidinlioğlu açtı ağzını yumdu gözünü!
MHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat toplantısında konuşan Başkan Vidinlioğlu, AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci'nin Merkez İlçe Toplantısında dile getirdiği '20 belediyeyi de alacağız' sözlerine karşılık cevap verdi. Başkan Vidinlioğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı; "Biz 30 tane belediyeyi alacağız, otuz otuz! Bazı yerlerde çifte katlayacağız da öyle alacağız onun için 30 tane biz alacağız."
'Sarımsakçı vekil'den CHP’ye sert eleştiriler
Mehmet Yıldırım, 2 yıldır akciğer kanserine karşı verdiği mücadele sırasında CHP Milletvekili ve Kastamonu Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı ve CHP İl Başkanlığı yönetiminin kendisini telefonla dahi arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulunmadığını söyledi.
Kastamonu Belediyesi için çok konuşulacak yeni seçenek!
“Halkımız oy karşılığı iş vaatlerine itibar etmemelidir”
"Milli Boksör Mizan Aykol, Olimpiyat Kotası İçin Hedefe Kilitlendi!"
"Vizeyi aldıktan sonra madalya kovalayacağım ve hayalim gerçek olacak"
‘Kastamonuspor’u ağzınıza almayın’
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, düzenlediği basın toplantısında GMG Kastamonuspor’a da parantez açtı. Göreve gelir gelmez, kırmızı-siyahlı camia için kalıcı bir gelir oluşturacağını söyleyen Aydın; AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’a da atıfta bulunarak; ‘Kastamonuspor kelimesini ağzınıza almayın, beni de konuşturmayın’ dedi.
Tahsin Babaş, neden aday gösterildi?
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, basın toplantısı düzenleyerek geride kalan 250 günlük görev süresini değerlendirerek; ilimizde devam eden ve planlanan yatırımların genel durumuyla alakalı bilgi verdi.
Milletvekili Uluay: 'Büyük ihtimalle yıkılacak'
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, basın toplantısı düzenledi. Uluay, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanındaki atıl binayla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
Doğan Ünlü’den “HASTANE” müjdesi
AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, katıldığı basın açıklaması programında bir takım açıklamalarda bulundu: “Yeni hastane binamızın da inşallah seçim öncesinde müjdesini vermiş olacağız.”
Enes Ege Aygün; ‘Hayalimi yaşıyorum’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, Teknik Direktör Levent Eriş ve Enes Ege Aygün; Transfer Merkezi Youtube kanalında canlı yayın konuğu oldu.
Ekrem İmamoğlu: 'Ağlaya ağlaya Tosya'ya döndük'
Ürettiği içeriklerle kısa sürede büyük bir ivme kazanan haftalık Oksijen Gazetesi'ndeki Ekrem İmamoğlu röportajındaki; 'Kastamonu' detayı dikkat çekti.. Oksijen yazarı Prof. Dr. Ali Yaylacıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla röportaj yaptı.
Kardan adam değil 'kardan ayı!'
astamonu'da dün gece başlayan ve öğle saatlerine kadar devam eden kar yağışı en çok çocukları mutlu etti. Kuzeykent'te çocuklar, kardan ayı yaptı. Çocuklar bu anı, kardan ayı ile fotoğraf çekinerek ölümsüzleştirdi.
Uyuşturucu batağındaki Kastamonulu kız şimdi tanınmaz halde!
Arkadaş ısrarıyla uyuşturucu bataklığına bulaşan Kastamonulu genç kız, aldığı yardımlarla tekrar hayata döndü…