Doğan Ünlü’den “HASTANE” müjdesi;

Doğan Ünlü’den “HASTANE” müjdesi

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, katıldığı basın açıklaması programında bir takım açıklamalarda bulundu: “Yeni hastane binamızın da inşallah seçim öncesinde müjdesini vermiş olacağız.”...

Kastamonu’da vatandaşlar, sağlık hizmetlerine ulaşmada karşılaştıkları randevu sorunu nedeniyle büyük bir mağduriyet yaşıyor. MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) üzerinden randevu almak isteyen vatandaşların, sistemde yaşanan aksaklıklar ve doktor eksikliğinden kaynaklanan yoğunluk nedeniyle taleplerini karşılamada güçlük çekiyor.

Bu noktada yerel seçimlere sayılı günler kala İl Başkanı Doğan Ünlü’den yeni hastane binası müjdesi geldi.

Ünlü, şu ifadelere yer verdi: “Kastamonu emaneti bizlere versin, Allah’ın izniyle biz Kastamonu’muzu zamanın ötesine taşımaya kararlıyız. Cumhurbaşkanımızın desteği ile hükümetimizin desteği ile Kastamonu’muzu şaha kaldıracağız. Bakın stadın müjdesini verdik, böyle bir zamanda, dünyanın içinden geçtiği en zor dönemlerde inşallah değerli Cumhurbaşkanımızın, sayın milletvekillerimizin de desteğiyle topyekün yeniliklerimiz olacak.

Sağlıkta da büyük devrim niteliğindeki yatırımlarımız müjdelerimiz olacak halkımıza. Yeni hastane binamızın da inşallah seçim öncesinde müjdesini vermiş olacağız.

Hayallerimiz çok, organize sanayiden tutun, ilimizin gelişmesiyle ilgili Tahsin başkanımız ifade etti 350 bin nüfus dedi, bunlar bizim için hayal şeyler değil. Bizim hayallerimizi gerçekleştirecek bir liderimiz var. Biz liderimize güvenerek bu sözleri veriyoruz. Biz Dünya Lideri Cumhurbaşkanımızın bize sağladığı güçle bugün buralarda dimdik ayaktayız: Alnımız ak, başımız dik Allah’a şükür. Onun için değerli kardeşlerim niyetimiz hayır, akıbetimiz hayır olsun. Girdiğimiz bu kutlu mücadelede Allah bizi mahcup etmesin. Biz inanıyoruz ki Kastamonu halkımız en doğru kararı verecek ben doğru seçimi yapacak Kastamonu’da AK Parti bayrağıyla inşallah alacağımız bir seçimi zaferini bize yaşatacak. Kastamonu’da halkımız, gücümüz, teşkilatımız ile birlikte kazanacağız.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum