Aydın; 'Sözümü tutmazsam hesabını sorun!';

Aydın; 'Sözümü tutmazsam hesabını sorun!'

31 Mart Yerel seçimlerinde aday gösterilen MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, tekstil fabrikalarındaki işçilerle bir araya geldi. Kastamonu’yu çok daha güzel bir şehir haline getirmek istediği için aday olduğunu belirten Aydın, projelerini anlattı. Olmayacak projeler gösterip hayal satmadıklarını, oy için halkı kandırmadıklarını kaydeden Aydın, görev süresi boyunca verdiği sözlerini tutmazsa kendisinden hesap sorulmasını istedi....

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, tekstil fabrikalarındaki işçilerle bir araya geldi. Tekstil fabrikalarında çalışan işçiler ile sohbet eden ve destek isteyen Başkan Yüksel Aydın, işletme sahiplerine ve işçilere çalışmalarında başarılar diledi.

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Kapulu, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte tekstil işçileriyle bir araya geldi. İlk olarak fabrika sahipleri ile görüşen Başkan Yüksel Aydın, daha sonra işçilerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

"ORTAYA KOYACAĞIMIZ PROJELERİMİZİN HEPSİ AYAKLARI YERE BASAN PROJELERDİR"

Tek gayelerinin Kastamonu’yu Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri haline getirmek olduğunu ifade eden Aydın: “Ortaya koyacağımız projelerimizin hepsi ayakları yere basan projelerdir. Göz boyamak için hayali projeler ortaya koymuyoruz. Hemşerilerimiz desteği ile Kastamonu’muzun ufkunu genişletecek projelerimizle geliyoruz. Hazırlayacağımız makro ve mikro ekonomik modelleri ile şehrimizi üretimde de söz sahibi bir il haline getirmek için el birliğiyle çalışacağız. Üretim noktasında kadınlarımızın önemini çok iyi biliyoruz. Bu bağlamda kadınlarımızın iş hayatındaki rolünü, şehrimizin üretim kabiliyetini güçlendirmek ve ihtiyaçlara daha fazla odaklanmak istiyoruz. Şehrimizin geleceği için kadınlarımızın potansiyelini ortaya çıkarmak için çalışıyoruz. Kadınlarımızın iş hayatındaki varlığını daha da güçlendirmenin toplumsal kalkınmamız için kritik bir öneme sahip olduğunu çok iyi biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Yüksel Aydın, işletme sahiplerine ve işçilerine verdikleri destek ve yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum