Arama
Arama Sonuçları
Kupa yorgunu Altın Kızlar, Görele karşısında…
Kastamonu Belediyespor, Yalıkavak SK karşısında alınan Süper Kupa mağlubiyetinin ardından lige dönüyor.
Kastamonu, 9 madalya ile eve döndü
Edirne’de düzenlenen 6. Açık Balkan Wushu Kung fu Şampiyonası'nda Kastamonu; 7 altın, 1 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplamda 9 madalya kazandı.
Kastamonulu kayakçılar Hakkari’de derece elde etti
Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası’ndan Kastamonulu kayakçılar derece elde ederek döndü.
Doğa GSK yarı finallerde
Doğa Gençlik ve Spor Kulübü, yarı finallerde de ilimizi temsil etmeye hak kazandı.
Doğa GSK yarı finallerde
İlimiz ev sahipliğinde düzenlenen Genç Kızlar Voleybol Grup müsabakalarında mücadele eden Kastamonu Doğa Gençlik ve Spor Kulübü yarı finallerde de ilimizi temsil etmeye hak kazandı.
Amatör’de final heyecanı
Kastamonu 1’inci Amatör Küme’de final heyecanı yarın yaşanacak. Finale yükselen iki takım Ormanspor ve Tosyaspor yarın sahada kozlarını paylaşacak.
Doğa GSK, Türkiye Şampiyonası’na gidecek
Kastamonu Doğa Gençlik Spor Çankırı'da 7-10 Nisan tarihleri arasında yapılan midi kızlar grup müsabakalarında Kastamonu'yu temsil etti.
Doğa GSK, grup birinci
DOĞA GSK MİDİ KIZLAR VOLEYBOL GRUP BİRİNCİSİ...
Türkiye Şampiyonası’nda kuralar çekildi
Yıldız Kızlar Hentbol Türkiye Şampiyonası, ilimizin ev sahipliğinde gerçekleşecek. Müsabakalar Atatürk Spor Salonu ve Merkez Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Müsabakalar 10-14 Nisan tarihlerinde oynanacak.
Amatör’de finalin adı: Ormanspor-Tosyaspor
Kastamonu 1’inci Amatör Küme’de son finalist belli oldu.
1’inci Amatör’de normal sezon tamamlandı
Kastamonu 1’nci Amatör Küme’de normal sezon maçları hafta sonu oynanan müsabakaların ardından tamamlandı.
“Bir gün tekrar görüşmek dileğiyle”
Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi’nde mücadele eden İstiklal Yolu GSK’da, Antrenör Binnur Çelebi takımla yollarının ayrılmasının ardından açıklamalarda bulundu. Çelebi; “Sahadan uzak kalsak da basketboldan uzak kalamayacağız elbet. Bir gün tekrar görüşmek dileğiyle. Küllerimizden doğarız” ifadelerine yer verdi.
İstiklal Yolu’nun Play-Off rakibi Besaş
Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz İstiklal Yolu Gençlik ve Spor Kulübü, 2022-2023 sezonu play-off müsabakalarında İstanbul temsilcisi HDI Sigorta Besaş Spor ile eşleşti.
İstiklal Yolu’na Doğa’dan kötü haber
Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi D grubundaki temsilcimiz İstiklal Yolu’nda tecrübeli oyuncu Doğa Comba’dan kötü haber geldi.
İstiklal Yolu ağır yaralı (62-88)
İstiklal Yolu Gençlik ve Spor Kulübü, sahasında konuk ettiği güçlü rakibi Zonguldak Spor Basket 67 takımına 62-88 mağlup oldu.
“Zonguldak maçımıza tüm taraftarlarımızı bekliyoruz”
Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde ilimizi temsil eden İstiklal Yolu Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü Binnur Çelebi, açıklamalarda bulundu. Çelebi, Zonguldak maçı öncesi taraftara çağrıda bulundu.
İstiklal Yolu zirve yürüyüşünü sürdürdü (97-57)
Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden İstiklal Yolu GSK, ligde 6’ncı maçında Eskişehir Çağdaş Kolejliler takımını farklı mağlup etmeyi başardı.
Belediyespor’a ligde ilk darbe
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde ikinci hafta maçında temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediye ile karşılaştı. Müsabaka 28-28 beraberlikle sonuçlanırken Belediyespor ilk kez puan kaybetti. Ligdeki en yakın takipçisi İzmir B. Bld deplasmanında galibiyet serisi son bulan temsilcimiz ligde 13 puanla zirvedeki yerini korudu.
Sporcular sakatlansın diye mi bu zemin?
Kastamonu 1’nci Amatör Küme’de 2022-2023 sezonu, hafta sonu resmen başladı. Cumartesi günü oynanan maçlarla start alan amatör kümede Karayolları sahasında oynanan Yolspor ile Yurdum GSK arasında oynanan müsabakada futboldan çok zemin dikkat çekti.
Vidinlioğlu’na “Yılın İl Belediye Başkanı” ödülü
Kırıkkalegücü Spor Kulübü tarafından düzenlenen "15’nciKırıkkalegücü Ulusal Spor Ödülleri"Kırıkkale'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
Cumhuriyet Kupası sahiplerini buldu
28-30 Ekim tarihleri arasında Kastamonu’da düzenlenen Hentbol Cumhuriyet Kupası’nda erkeklerde ilk defa sahaya çıkan Candarbey SK, rakiplerini yenerek şampiyon olurken kızlarda ise Kastamonu Belediyesi GSK şampiyonluğa uzandı.
Belediyespor Esbjerg’e direnemedi: 27-43
EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi B Grubu 6’ncı hafta karşılaşmasında temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Danirmaka’nın Team Esbjerg takımını konuk etti. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda dün oynanan karşılaşmayı Danimarka temsilcisi 27-43 kazandı. Belediyespor, Şampiyonlar Ligi’nin güçlü ekiplerinden Team Esbjerg takımına karşı koyamadı.
Belediyespor Lig’de çok farklı: 41-24
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde sezonun dördüncü haftası hafta içi mesaisinde, Kastamonu Belediyespor, Totemcard Adasokağı’nı sahasında 41-24 yenerek ligde dördüncü maçını da kazanmayı bildi.
Belediyespor’un konuğu Totemcard Adasokağı
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde dördüncü hafta bugün oynanacak iki maçla tamamlanacak. Temsilcimiz Kastamonu Belediyespor’un Şampiyonlar Ligi müsabakası sebebiyle bugüne ertelenen Totemcard Adasokağı maçı saat 18.00’da başlayacak. Müsabaka Merkez Spor Salonu’nda oynanacak.
İstiklal Yolu ilk hazırlık maçını kazandı
Kadın basketbolundaki temsilcimiz İstiklal Yolu GSK, yeni sezon hazırlıklıları kapsamında ve Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde İstanbul Basketbol Feneri takımıyla hazırlık müsabakası oynadı.
Belediyespor ligde kazanmaya devam ediyor
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde sezonun üçüncü haftasında erteleme maçında, Kastamonu Belediyespor, Konyaaltı Belediyespor’u deplasmanda 31-36 yenerek ligde üçücü maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.
Doğa GSK’dan Vakıfbank Spor Kulübüne
Doğa Gençlik ve Spor kulübü alt yapısından yetişen ve Şehit Şerife Bacı Ortaokulu öğrencisi Zeynep Bal bu yıl katıldığı Okullu Yarı Final müsabakaları ve Kulüpler Türkiye Şampiyonası'nda gerek performansı gerek fiziği ile birçok takımın dikkatini çekti.
KBBL’de yer alacak 25 takım belli oldu
Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde (KBBL) yer alan temsilcimiz İstiklal Yolu GSK ile birlikte yer alacak 25 takım belli oldu.
Avrupa’da yüzümüz gülmüyor
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Hentbol Kadınlar Şampiyonlar Ligi B grubu üçüncü haftasında CS Rapid Bucuresti takımını konuk etti. Merkez Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma rakip takımın 26-33’lük galibiyeti ile sona erdi. Müsabakanın ilk yarısında da tabelaya 12-15 yine Rapid Bucuresti üstünlüğü yansıdı. Kastamonu Belediyespor, maçın son 10 dakikasına kadar maça ortak bir görüntü ortaya koysa da karşılaşmanın hakemleri son 10 dakikada verdikleri kararlarla maçın sonucuna etki etti.
Belediyespor Şampiyonlar Ligi’nde ağır yaralı
Hentboldaki temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Hentbol Kadınlar Şampiyonlar Ligi B grubu ikinci haftasında Györi Audi ETO KC’ye konuk oldu. Macaristan’da oynanan karşılaşma temsilcimizin 44-25’lik mağlubiyetiyle sona erdi. Müsabakanın ilk yarısında da tabelaya 23-14 Györi üstünlüğü yansımıştı.