İstiklal Yolu ilk hazırlık maçını kazandı;

İstiklal Yolu ilk hazırlık maçını kazandı

Kadın basketbolundaki temsilcimiz İstiklal Yolu GSK, yeni sezon hazırlıklıları kapsamında ve Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde İstanbul Basketbol Feneri takımıyla hazırlık müsabakası oynadı....

3-9 Ekim tarihleri arasında 81 ilde çeşitli sportif etkinliklerle kutlanan Amatör Spor Haftası kapsamında Kastamonu'da İstiklal Yolu GSK ile İstanbul Basketbol Feneri Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Müsabakayı temsilcimiz İstiklal Yolu 66-59 kazanmayı bildi.

Türkiye Bölgesel Basketbol Ligi’nde Kastamonu’yu temsil eden İstiklal Yolu ile İstanbul Basketbol Feneri arasında Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakayı ilimiz basketbol hakemlerinden Ali İhsan Ataş ile Ozan Kavlakoğlu yaptı. Basketbol severlerin ilgi gösterdiği karşılaşma da bol bol dostane anlar yaşandı.

İlk yarıyı 37-27 önde tamamlayan temsilcimiz İstiklal Yolu, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı 66-59 kazanmasını bildi. İstiklal Yolu’nda skor dağılımı, Pınar ve İlkem 14 sayı, Doğa 13 sayı, İpek 12 sayı, Kübra 9 sayı, Melike 2 sayı, Dilara 1 sayı, Buse 1 sayı şeklinde oldu. İstanbul Basketbol Feneri’nin en skorer ismi ise 14 sayı ile Şimal oldu.

Yapılan müsabaka sonunda her iki takım oyuncu ve antrenörlerine katılım belgesi verildi.


 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum