“Bir gün tekrar görüşmek dileğiyle”;

“Bir gün tekrar görüşmek dileğiyle”

Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi’nde mücadele eden İstiklal Yolu GSK’da, Antrenör Binnur Çelebi takımla yollarının ayrılmasının ardından açıklamalarda bulundu. Çelebi; “Sahadan uzak kalsak da basketboldan uzak kalamayacağız elbet. Bir gün tekrar görüşmek dileğiyle. Küllerimizden doğarız” ifadelerine yer verdi....

Çelebi’nin açıkları şöyle: “Yönetiminde de bulunduğum İstiklal Yolu GSK’dan dün itibari ayrılmak zorunda kaldım. Kuruluşundan bu yana 3 yıllık süreçte maddi manevi her şeyimi verdim. Bu dönemde çok yıprandık. Bu süreç içinde ilk sezondan beri takımımda oynayan ve hala iletişimimin devam ettiği tüm sporcu arkadaşlarıma ve staffa teşekkür ederim. Destek olan arayan mesaj atan sporcu arkadaşlarıma, antrenör arkadaşlarıma ve kulüp yöneticilerine teşekkür ederim. Haberleri ile kulübümüzün tanınması adına paylaşımlar yapan kadın basketbolunu destekleyen tüm basketbol sayfalarına da ayrıca teşekkür ederim.”

Çelebi: “Bu yolun sonu bu günmüş. Benimle birlikte yönetimde mücadele eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, yolları açık olsun başarılar diliyorum. Turgutlu Belediye Spor yönetimine ve antrenörüne de çifte lisans olarak oyuncularını göndererek, bana destek oldukları için teşekkürü bir borç bilirim. Artık bir taraftarları var.”

“KÜLLERİMİZDEN DOĞARIZ”

Çelebi son olarak: “Finalde bulunmayı çok isterdim. Olmadı. Hayırlısı bu diyelim. Böyle diyerek avutalım kendimizi. Sahadan uzak kalsak da basketboldan uzak kalamayacağız elbet. Bir gün tekrar görüşmek dileğiyle. Küllerimizden doğarız.”

 

Ft. Çelebi

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum