Belediyespor Şampiyonlar Ligi’nde ağır yaralı;

Belediyespor Şampiyonlar Ligi’nde ağır yaralı

Hentboldaki temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Hentbol Kadınlar Şampiyonlar Ligi B grubu ikinci haftasında Györi Audi ETO KC’ye konuk oldu. Macaristan’da oynanan karşılaşma temsilcimizin 44-25’lik mağlubiyetiyle sona erdi. Müsabakanın ilk yarısında da tabelaya 23-14 Györi üstünlüğü yansımıştı....

Grubun güçlü ekibine karşı direnç gösteremeyen temsilcimiz Kastamonu Belediyespor sahadan farklı mağlup ayrıldı. 

Belediyespor 12 kişilik kadro ile Macaristandaydı. Temsilcimizin kadrosunda şu isimler yer aldı: Simone Bohme, Serpil İskenderoğlu, Nurceren Akgün Göktepe, Katarina Jezic, Neslihan Çalışkan Mouna Chebbah, Betül Yılmaz , Yaren Berfe Göker, Gülhannur Göksel, Azenaide Danıla Jose Carlos, Ceren Demirçelen, Emine Gökdemir.

Kastamonu Belediyespor’da gol dağılımı ise şu şekilde oluştu: Azenaide Carlos 7, Katerina Jezic 7, Mouna Chebbah 6, Ceren Demirçelen 3, Nurceren Akgün Göktepe 1, Simone Böhme 1.

Azenaide ve Jezic 7’şer gol ile temsilcimizin en golcü oyuncuları olurken, Katarina Kristiansen ve Linn Blohm Macar temsilcisi adına kaydettikleri 8’er gol ile aynı zamanda maçında en skorer isimleri oldular. 

Kastamonu Belediyesi GSK, Şampiyonlar Ligi’nde üçüncü hafta maçında CS Rapid Bucuresti takımını konuk edecek. Müsabaka 25 Eylül Pazar günü Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanacak. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum