Amatör’de final heyecanı;

Amatör’de final heyecanı

Kastamonu 1’inci Amatör Küme’de final heyecanı yarın yaşanacak. Finale yükselen iki takım Ormanspor ve Tosyaspor yarın sahada kozlarını paylaşacak....

İki takım arasında oynanacak final müsabakası yarın saat 14.30’da başlayacak. Gazi Stadı’nda oynanacak olan müsabakada 90 dakika sonunda eşitlik bozulmadığı taktirde uzatma devreleri oynanacak, eşitliğin yine bozulmaması halinde penaltı vuruşları kazananı belirleyecek.

İki takım gruplarından çıktıktan sonra yarı final maçlarında hata yapmadı ve finale yükselmeye hak kazandı. Bu müsabaka sonucunda rakibini eleyen takım BAL’da mücadele edebilmek için Özel İdare KHS ile play-out müsabakası oynayacak.

İki takım geçen sezon yine finalde karşılaşmıştı. Gazi Stadı’nda oynanan maçın 90 dakikası 0-02lık eşitlikle bitmiş, uzatma devresinde Tosyaspor golü bularak rakibini 1-0 mağlup etmişti. Ancak baraj maçında Özel İdare’ye kaybeden Tosyaspor 1’inci Amatör’de kalmıştı.

ORMANSPOR’UN FİNAL YOLU

Kırmızı Grup’ta sezona başlayan Ormanspor, grubunu topladığı 26 puanla lider tamamladı. Grubunda oynadığı 10 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik alarak etkili bir performans sergileyen yeşil beyazlılar, bu maçlarda rakip filelere 35 gol gönderirken, kalesinde 10 gol gördü. Gruptan çıktıktan sonra Yurdum GSK ile eşleşen Ormanspor, ilk maçta rakibini 2-0’la geçmeyi başardı. Rövanşta ise sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrılarak finale adını yazdırdı. Toplamda 12 maç oynayarak finale yükselen Ormanspor, oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi.

TOSYASPOR’UN FİNAL YOLU

Beyaz Grup’ta yer alan Tosyaspor ise 27 puan toplayarak grubunu lider tamamlamayı başardı. Burada oynadığı 10 maçta 9 galibiyet alan Tosyaspor 1 mağlubiyet aldı. Rakiplerine toplamda 38 gol atan Tosyaspor, kalesinde ise yalnızca 6 gol gördü. Yarı finalde Araç Belediyespor ile eşleşen Tosyaspor, ilk maçta deplasmanda rakibini 3-0’la geçerek büyük bir avantaj elde etmişti. Ardından Araç Belediyespor’un çekilme kararı ile ikinci maçını da hükmen kazanarak finale adını yazdırmayı başardı.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum