1’inci Amatör’de normal sezon tamamlandı;

1’inci Amatör’de normal sezon tamamlandı

Kastamonu 1’nci Amatör Küme’de normal sezon maçları hafta sonu oynanan müsabakaların ardından tamamlandı....

Play-offlara kalan 4 takım belli olurken heyecan giderek artmaya başladı. Beyaz grupta daha önceden gruptan lider çıkmayı garantileyen Tosyaspor ile yine play-offlara kalmayı önceden garantileyen Yurdum GSK, ile Kırmızı grupta liderliğini önceden ilan eden Ormanspor’un yanı sıra son hafta kazanarak play-offlara kalan Araç Belediyespor takımları yarı finallerde mücadele edecek.

Beyaz grubun lideri Tosyaspor prestij maçında deplasmanda Çatalzeytinspor’u 5-0’la geçerek rahat bir galibiyetle normal sezonu tamamladı. Grubun sıralamasını değiştirmeyecek olan maçta Taşköprüspor ise deplasmanda Yolspor’u 8-0’la geçti. Yurdum GSK ise Seydilerspor’u hükmen (3-0) geçti ve bu hafta maç yapmadı.

Kırmızı grupta ise grup ikinciliği için son haftaya iddiasını sürdürerek giren iki takımdan İhsangazispor’un hükmen galip gelerek aldığı 3 puan gruptan çıkmasına yetmedi. Araç Belediyespor’un deplasmanda mağlup olmasını beklemek durumundaydı İhsangazispor. Araç Belediyespor ise deplasmanda iddiası olmayan Cide Belediyespor’u 4-2’lik skorla geçti ve adını play-offlara yazdırdı. Lider Ormanspor ise prestij maçında Sarı Yıldızspor ile 3-3 berabere kaldı.

PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU

1’inci Amatör Kümede normal sezonun tamamlanmasının ardından çapraz eşleşme ile 4 takım birbirleriyle eşleşti. Play-off müsabakalarının hafta sonu oynanması bekleniyor. Yarı finali eşleşmeleri şu şekilde:

Tosyaspor-Araç Belediyespor

Ormanspor-Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü 


 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum