İstiklal Yolu ağır yaralı (62-88);

İstiklal Yolu ağır yaralı (62-88)

İstiklal Yolu Gençlik ve Spor Kulübü, sahasında konuk ettiği güçlü rakibi Zonguldak Spor Basket 67 takımına 62-88 mağlup oldu....

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi D Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz İstiklal Yolu GSK, lider Zonguldak Spor Basket 67 Takımı ile ligin 7’nci haftasında Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda konuk etti.  Müsabakaya ilgi yoğun olurken, maç tamamı dolu tribünler önünde oynandı.

Mor-beyazlı temsilcimiz yoğun taraftar desteğini arkasına alsa da rakibinin etkili oyununa ve taraftarın desteğine sahadaki oyunuyla karşılık veremedi. Müsabakanın ilk çeyreği 15-29 konuk ekip üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci periyod sonunda da üstünlüğünü koruyan Zonguldak temsilcisi soyunma odasına 37-50 önde girdi. Müsabakanın üçüncü periyodun da iki tarafta sayı üretmek zorlanırken 50-62 üçüncü çeyrek sona erdi. Mor beyazlı temsilcimiz son çeyrekte istediklerini uygulayamayınca fark kaçınılmaz oldu ve müsabaka 62-88 konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

İstiklal Yolu, bu maçın ardından 7 maç sonunda ikinci mağlubiyetini aldı ve  Play-off iddiasını sürdürdü.

İstiklal Yolu ile Zonguldak Basketbol 67 takımları arasında oynanan müsabakayı Vali Avni Çakır, eşi Bahar Çakır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nida Sinsi ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak’ta tribünden takip etti.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum