“Zonguldak maçımıza tüm taraftarlarımızı bekliyoruz”;

“Zonguldak maçımıza tüm taraftarlarımızı bekliyoruz”

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde ilimizi temsil eden İstiklal Yolu Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü Binnur Çelebi, açıklamalarda bulundu. Çelebi, Zonguldak maçı öncesi taraftara çağrıda bulundu....


Hafta sonu oynanacak olan müsabaka ve gelecek hafta oynanacak olan çok kritik Zonguldak maçı hakkında konuşan tecrübeli antrenör, ligde zirve mücadelesi veren rakipleri olan Zonguldak maçında taraftarları kendilerine destek olmaya davet etti.

“MÜCADELEMİZ GRUP LİDERİ OLARAK PLAY-OFFLARA KALMAK”

İstiklal Yolu GSK antrenörü Binnur Çelebi açıklamasında, “Çağdaş Kolejliler maçının kazanmak bu hafta evimizde oynayacağımız zorlu Zonguldak maçı öncesi önemliydi. Hem biz hem rakibimiz gruptan çıkmayı garantiledi. Her iki takımda play off oynayacak. İki takım da ligin en güçlü takımlarından. Mücadelemiz haftaya galip gelip grup lideri olarak play offlara kalmak” ifadelerini kullandı.

“PAZARTESİ GÜNÜ TÜM TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Sporcularına güvendiğini ve taraftarlarını bu önemli müsabakada destek olmaya beklediğini vurgulayan Çelebi, “Yoğun bir haftaya başladık. Maç saatine kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Güzel bir hava yakaladık. Kendi evimizde ve taraftarımız önünde güzel bir oyun sergileyeceğimize inanıyorum. Sporcularıma güveniyorum son topa kadar mücadele edeceğiz. 30 Ocak Pazartesi 18:00 de Hüsnü Tandoğan Spor Salonundaki maçımıza tüm taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum