Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’nun kadın girişimcilerinden Çorum çıkarması
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen "Başarılı Girişimci Kadınlardan İlham Veren Girişimcilik Söyleşisi" Çorum’da yapıldı.
"İsrail, kanlı ellerini Gazze'nin üzerinden çek!
AK Parti Kastamonu Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda Anneler Günü dolayısıyla basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın toplantısında Gazze'deki zulme  vurgu yapıldı. Açıklamada; "81 ilde AK Partili kadınlar olarak Gazzeli anneler için dimdik ayaktayız! Kalbi Gazzeli anneler için çarpan kadınlar olarak haykırıyoruz:  Bu zulüm daha ne kadar sürecek! Yeter artık İsrail, kanlı ellerini sivillerin, annelerin, çocukların üzerinden çek!"
Kastamonu OBM'de bayramlaşma kuyruğu!
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'nde bayramlaşma töreni yapıldı. Tüm personelin katıldığı törende uzun kuyruklar oluştu.
Kastamonu, Filistin için hem yürüdü hem haykırdı
Filistin'de yaşanan vahşet sebebiyle Kastamonu'da 'Özgür Filistin Yürüyüşü' düzenlendi. Yürüyüşe, AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Adeta insan seline dönen büyük kalabalık, ‘Filistin için özgürlük, kahrolsun terörist İsrail’ sloganları attı.
"Adam bürokraside tıkanmış, samimiysen buyur çöz"
Memleket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu, AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci'ye eleştirilerini sürdürüyor. Merkez İlçe Başkanı Urganioğlu açıklamasında Ballıdağ hastanesi önündeki bürokrasi engeli olduğunu vurgulayarak; " Adam bu projesinde bürokraside kitlenmiş kalmış. Buyur çöz. Kastamonu'ya döviz gelsin ve sağlık üssü olsun diyorsan ve samimiysen ilk görevin Ballıdağ’ın önündeki bürokrasi engelini kaldırmandır. Bende bunun Memleket Partisi olarak takipçisi olacağım. Bu hazır işi de çözemezsen karnen sıfırla tescillenecek" dedi.
Sirenlerle gittiler
Kastamonu Orman Bölge müdürlüğüne ait araçlar Ankara yolundan sirenler eşliğinde geçti.
Evlenmek çok pahalı!..
Düğün sezonun başlamasıyla çarşı-pazarda hareketli günler yaşanıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çok önemli açıklamalar
Toplantı sonrası konuşan Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar şu şekilde...
Kastamonu OBM'de bayram kutlaması
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'nde bayramlaşma programı gerçekleştirildi.
"Büyüklerimizi unutmayalım"
AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Kastamonu’da silahla kediyi öldürdü, büyük tepki aldı
Kastamonu’da çeçen hafta kimliği belirlenen bir şahıs silah ile ateş ederek bir kediyi öldürdü. Bu duruma tepki çekmek adına Sokaktaki Canlarımız için El Ele Derneği ve Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği (KİHAYKO) Cumhuriyet Meydanı’nda pankart açarak basın açıklaması yaptı
Azdavay’da kadro sevinci
Azdavay Orman İşletme Müdürlüğü’nde kadro sevinci yaşanıyor.
Kastamonu'nun gururu oldular
Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Finalleri'nde derece elde ederek Kastamonu'yu gururlandıran öğrenciler, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'i ziyaret etti. Tosya Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada öğrencilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür edilerek, başarılarından dolayı öğrenci, öğretmen ve veliler kutlandı.
Kastamonu’nun zeka küpü Feyza…
TÜRKİYE AKIL VE ZEKA OYUNLARI'NDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU
Hastaneye yeni uzman
Hasta kabulüne başladı.
Taşköprüspor’dan ‘davet’ sitemi…
‘Taşköprüsporsuz Taşköprü’de spor etkinlikleri öksüz kalır, herkes de altında kalır’
Edebiyatın 'Koca Çınarı' 112 yaşında...
Kastamonu’nun Cide ilçesinde 8 Mayıs 1911’de dünyaya gelen edebiyatımızın “Koca Çınar”ı Rıfat Ilgaz 112 yaşında… Edebiyatın üstadı olarak anılan Rıfat Ilgaz'ın 112'nci doğum günü yıldönümü dolayısıyla, Cide Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda; "Edebiyatımızın çınarı büyük usta Rıfat Ilgaz'ın 112. doğum gününde, saygı ve rahmetle anıyoruz" denildi. İşte Rıfat Ilgaz ile ilgili merak edilenler...
"Bu Kastamonu'nun son şansı"
İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından Riya Düğün Salonu'nda Birik ve Beraberlik programı gerçekleştirildi.
"Bu Kastamonu'nun son şansı"
İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından Riya Düğün Salonu'nda Birik ve Beraberlik programı gerçekleştirildi.
'Bu gidişle Kastamonu iki vekile düşecek, utanmıyor musunuz?'
CHP 2'nci sıra Milletvekili Adayı Kadir Yalçın, yazılı basın açıklaması yaptı. Kastamonu'da bir dönem 10 milletvekilinin meclise gittiğini hatırlatan Yalçın, günümüzdeki üç vekil sayısını hatırlatarak, 'Bu gidişle iki vekile düşeceğiz'' dedi. AK Parti Milletvekili adaylarına da eleştirilerde bulunan Yalçın, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kapanan Nükleer Tıp Ünitesine atıfta bulunarak 'Hangi mantıkla kapattınız?' sorusunu yöneltti.
Amazon Dropshipping Sürecinde Merak Edilenler Neler?
Stoksuz ticaret son zamanların en popüler konularından bir tanesi haline geldi.
''Göreve gelirlerse her şeyi bedava vereceklermiş''
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye veya Irak'ın kuzeyinde silahlarla donatılmış bir terör oluşumu varken asla güvende olamayacağımızı belirterek, "Silahının namlusu Türkiye'ye dönük teröristlerin olduğu her yer bekamıza yönelik bir tehdit kaynağıdır. Ayn El Arap’ta terörist varsa Suruç nasıl emniyet içinde olabilir? Telabyad’ta istikrarsızlık varsa Akçakale nasıl huzura erebilir? Bu durum bilhassa sınır hattındaki il ve ilçelerimizin tamamı için geçerlidir." dedi.
‘Utanarak özür dileriz’
>>>Değirmenci; “Maalesef, doğal afetler kontrolümüz dışındaki faktörler olsa da felaketin boyutunun artmasında ‘insan’ faktörünün etkili olması, denetim eksiklikleri, sorumluların sorumsuzca davranması, açgözlü insanların üç kuruş fazla kazanması için malzemeden çalması, düzgün, güvenli ve yaşanabilir bir konut yapamadığımız için utanarak özür dileriz” dedi.
‘Gelin burayı sanayi alanı yapalım’
Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, Kronospan (SFC) Orman Ürünleri Fabrikası’nın yeni yatırımı ve fabrika alanının genişlemesine yönelik meclis toplantısında yaptığı konuşmada, tesisin organize sanayi bölgesine taşınmasının daha uygun olacağını ifade ederek Olukbaşı bölgesinin bir sanayi bacasını daha kaldıramayacağını ve bölgede yaşayan vatandaşların fabrikadan şikayetçi olduğunu iddia etmişti. Parçal’ın sözlerinin ardından Kronospan’dan gelen davet üzerine fabrikada meclis üyelerinin de katılımıyla bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
"Tayin isteyen personel için düzenleme yaptık"
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta incelemelerde bulundu. Bakan Koca, incelemelerin ardından Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü’nde yaptığı basın açıklamasında, “Görev yeri deprem bölgesi olan ve tayin isteyen sağlık personeli için düzenleme yaptık” dedi.
TÜRKAV, Hacı Eşref'i dualarla andı
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi tarafından şehrimizin manevi karakterlerinden Hacı Eşref diye meşhur olan Eşref Özbenli, merkez Küçüksu Köyü yakınlarındaki mezarı başında, vefatının 47. yıldönümünde dualarla anıldı.