"Bu Kastamonu'nun son şansı";

"Bu Kastamonu'nun son şansı"

İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından Riya Düğün Salonu'nda Birik ve Beraberlik programı gerçekleştirildi....

. İYİ Parti Kastamonu birinci sıra Milletvekili Adayı Ahmet Katar burada yaptığı konuşmasında; "Kastamonu halkı adeta bir öksüz çocuk halinde. Derdimize çare bulan yok. Bu Kastamonu’nun son şansı. İnşallah 14 Mayıs’ta Ahmet Katar olarak bizi Ankara’ya gönderirseniz Kastamonu’yu Kastamonuluları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerine yer verdi.

ATAŞALAR; "'BUNLAR YÖNETEMEZ, BUNLAR BECEREMEZ' DİYENLERE KARNIMIZ TOK"

Programda konuşma gerçekleştiren İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Faruk Ataşalar, sahada seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini belirterek; "Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, dertleşmek ve istişarelerde bulunmak üzere bu programı organize ettik. Başarıya giden yol, bu salonda bulunan her bir arkadaşımızın zafere inanmasından, 14 Mayıs'a kadar canla başla çalışmasından geçiyor. Eğer ortaya bir başarı konacaksa, bu tek başına İl Başkanı olarak benim ya da milletvekili adaylarımızın değil, hep beraber bütün üyelerimizin çalışması ve gayretiyle olacaktır. Zafer mutlaka inananlarındır. İnanırsak kazanırız, çabalarsak başarırız. O yüzden üyelerimize özellikle seçim zaferimize inanmalarını, fedakar bir şekilde çalışma yürütmelerini rica ediyorum. Türkiye'de adalet özgürlük demokrasi anlamında çok büyük problemler mevcut. Gençlerimiz nefes alamıyor. Hukuk sistemi çalışmıyor. Enflasyonun durumu ortada. Sizden vatandaşlarımıza komşularınıza bunları anlatmanızı rica ediyorum. Artık Türkiye'nin yeni bir yüze, yeni bir nefese, yeni bir yönetime ihtiyacı var. 'Bunlar yönetemez, bunlar beceremez' diyenlere karnımız tok. İYİ Parti'nin yetişmiş insan gücü hiçbir partide yok. Biz yönetiriz. Hem de en iyi şekilde yönetiriz. Ayrıştırmadan, kutuplaştırmadan yönetiriz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.  

"MİLLET SİZİN OYUNUNUZA GELMEYECEK"

HDP'nin masada olmadığına vurgu yapan Ataşalar; "Bizi terörle, teröristle HDP ile yan yana getirmeye çalışanlara sadece gülüyorum. Bizim abdestimizden şüphemiz yok, bunu çok iyi anlatmamız lazım. Genel Başkanımız; 'Bu el hiçbir terörist eliyle tutuşmadı. Bu eli hiçbir terörist tutamadı. Tutamaz, tutamayacak. Bu eli terörist tutarsa keser atarım' dedi. Bundan daha büyük rest mi olur. Bizim ittifakımız belli, Millet İttifakı. Milletin refahı için bir araya gelmiş partiler var. Bu ittifakın içinde HDP yok. Hiçbir zaman da olmayacak. Onlar HDP ile ittifak yaptılar. Saraylarda ağırladılar, laf söyletmediler. Bunlar bu ülkede yaşandı. Şimdi milletin aklıyla alay eder gibi bize iftira atarak geçmişlerini unutturmaya çalışıyorlar. Millet sizin oyununuza gelmeyecek. Artık milletimiz size inanmıyor. Televizyonlarınızla attığınız iftiraları, milletimiz biliyor. İnşallah 14 Mayıs akşamı hep birlikte göreceğiz" diye konuştu.

"ÜLKÜCÜ KARDEŞLERİM, SİZİN YERİNİZ İYİ PARTİ'DİR"

İl Başkanı Ataşalar, Kastamonu'da yaşanan Sinan Ateş pankartı konusuna da değinerek şunları kaydetti;  "Kastamonu'da Sinan Ateş pankartımıza yapılan muameleyi tüm Türkiye gördü. Bu ülke için fikir üretmiş, okullarda Atatürk'ün nutkunu dağıtmış, öğrenci yetiştirmiş, babası ülkücü, kendisi ülkücü, vatan ve millet sevdalısı biri Ankara'nın göbeğinde resmen katledildi. Uğruna ter döktüğü mücadele ettiği partiden en ufak bir ses çıkmadı, başsağlığı dilemedi, görmezden geldi. Çünkü bunlarda vefa bir semt adından başka bir şey değildi. Dün de utanmadan bizim Sinan Ateş pankartımızı gölgelemeye, Sinan Ateş'in ismini ve fotoğrafını örtmeye kalktılar. Bu arkadaşlara sadece acıyorum. Bunları milletimizin vicdanına havale ediyorum. Buradan ülkücü tüm kardeşlerime sesleniyorum. Sizin yeriniz İYİ Parti'dir. Bizim gönlümüz herkese açıktır. Gelin 14 Mayıs'tan itibaren bu düzene son verelim. Hani biz ne diyoruz; 'Özleri yıldız gibi,kaşları hilal, Sanki Mustafa Kemal bizim çocuklar.  Gelin yıldız gibi parlayalım, finali birlikte yaşatalım. Atatürk'e ve tarihimize birlikte sahip çıkalım. Bu memleket bizim, bu dava bizim."

"BU SEÇİMDE CUMHURİYETİ OYLUYORUZ ARKADAŞLAR!"

İl Başkanı son olarak; "Bugünden itibaren seçime 19 gün kaldı. Bu seçimden sadece Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçmiyoruz. Türkiye ya otoriter bir rejim olacak ya da demokratik bir Cumhuriyetle yönetilecek. Biz bu seçimde Cumhuriyeti oyluyoruz arkadaşlar! Seçimimizi de ona göre yapmalıyız. Hep bunlardan daha iyisi var mı diye soruyorlar. Bunlardan daha iyisi var biz varız, biz, İYİ Parti var! Kastamonu İYİ olacak Türkiye İYİ olacak. Adaylarımız burada. Kastamonu'nun sesi olmaya adaylar. 19 ilçemizin vicdanı olmaya adaylar. Ben kendileri adına size söz veriyorum. Oylarınızın hakkını verecekler. Sizi asla milletimize karşı mahcup etmeyecekler. Artık kendileri size emanetler. Biz onları size emanet ettik. Sahip çıkacağınızdan en ufak şüphem yoktur."

" KİM TERÖR ÖRGÜTLERİYLE, UZANTISI PARTİLERLE İLİŞKİSİ VARSA ALLAH ONLARI KAHR-U PERİŞAN EYLESİN"

İYİ Parti Kastamonu ikinci sıra Milletvekili Adayı  Metin Ateş; "Ben bu yola sizler için çıktım. Zengin olma derdim yok, mal biriktirme derdim yok, bırakacak kimsem de yok. Metin Ateş Milletvekili olmuş, bakan olmuş, belediye başkanı olmuş, böyle bir ün yapmaya da ihtiyacım yok. Bana Allah o ünü verdi. Ardından da Türkiye Cumhuriyeti Devleti verdi bana, ispatı da burada. Benim üne ihtiyacım yok una ihtiyacımız var una! Bu millet ekmek yesin. Un lazım. Ekmek yapalım da bu millet ekmeğini yesin. Soğan olmuş 30 lira. Devlet yönetiminde, liyakat bitti, adalet bitti. Ben hakim kararıyla dolandırılmış birisi olarak söylüyorum. Benim can verdiğim devlette maaşla çalışan hakimler müvekkilini satan avukatlar tarafından dolandırıldım. Şehit babasına bunu yapanlar başkalarına ne yapmaz. Artık hesabını siz yapın. Adalet yoksa, cinayetler bitmez, Adalet yoksa terör bitmez, adalet yoksa ekonomi düzelmez. Adalet yoksa enflasyon düşmez. Biz bu yola bunlar için çıktık. İYİ Parti'yi terör örgütleriyle ilişkilendirenler var. Terör örgütlerinin uzantısı siyasi partilerle ilişkilendirenler var. Buradan onlara sesleniyorum: Sizi tenzih ediyorum! Habur'da seyyar mahkeme kurarken alkışladınız, Öcalan'ı televizyona çıkardılar, alkışladınız. Bizim ciğerlerimiz yanarken siz alkış tuttunuz. Şehitlerin aldığı yolu 2 metrekare yokken, terör örgütü liderinin, bebek katilinin odasını 12 metrekareye çıkardınız bir de televizyon verdiniz, utanmadınız. Şimdi ben bunlara sesleniyorum. O mecliste terör örgütleriyle, onların uzantısı partilerle mücadele etmek için aday oldum. Buradan herkes duysun. Yarın huzuru mahşerde kandırıldık mı diyeceksiniz. Ağa babanız kandırıldık dediydi. FETÖ'yü terör örgütü yapana kadar besleyenlerden, bizim alacak icazetimiz yoktur. Biz ne yaptığımızın farkındayız. Kim terör örgütleriyle uzantısı partilerle ilişkisi varsa Allah onları kahr-u perişan eylesin. Biz İYİ Parti olarak, Metin Ateş olarak, bu ülkede yaşayan, dili, dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun yeter ki bu milletin milli ve manevi değerlerine bayrağına toprağına sahip çıksın biz bunu istiyoruz. Bunların hepsine de Türk Milleti diyoruz. Yaşasın Türk Milleti var olsun Türkiye Cumhuriyeti" dedi.  

 

KATAR; "ANKARA’DA ADAMIN OLMUYORSA KASTAMONU’YA DA HİÇBİR ŞEY KOPARTMA ŞANSINIZ YOK"

İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar, İl Başkanı olduktan sonra Kastamonu'nun her köyüne ve her noktasına ulaştıklarını belirterek; "Kastamonu sorunlarını biliyordum ama bu 10 buçuk aylık dönemde il başkanlarının döneminde tüm sorunlarını hep sizden yerinde gördüm. Kastamonu halkı adeta bir öksüz çocuk halinde. Derdimize çare bulan yok. İstiklal Madalyalı İnebolu yolumuz var. Bu yolu normal bir şekilde Ankara’dan isteyen olsa bu yol yüz kere yapılır. Hastanemiz var. Hastanemizde doktor yok. Olmama sebebi ne biliyor musunuz? Kastamonu’nun sosyal alanları yok. Önce bir kere iyi doktor gelmesi için havalimanımızın sabah akşam düzenli uçuşlara geçmesi gerekiyor. Milli Parklar Bölge Müdürlüğü kuruluyor 2011 yılında Kastamonu’ya. Kastamonu’da üç tane milli park var bu Sinop’a kuruluyor ve Sinop’ta hiç milli park yok. Küre Dağları Milli Parkı da bu arada elimizden alınıyor. Bundan da bilginiz yoktur. Bu Küre Milli Parkları da Bartın’a bağlı. Şehrimiz bu kadar sahipsiz. Hastanelerimiz doktorsuz, yollarımız yolsuz ve Ankara’dan biz yeterli hizmet alamıyoruz. Neden alamıyoruz? Bizim Ankara’da güçlü vekillerimiz yok. Ben yıllarca burada sivil toplum örgütü başkanlığı yaptım. Kastamonu sorunlarını orada dile getirdim. ‘Dersiniz ki ne yaptın? Bir arpa boyu alamadın’ Neden alamadık? Siyasi lobi olmuyorsa Ankara’da adamın olmuyorsa Kastamonu’ya da hiçbir şey kopartma şansınız yok. İnşallah 14 Mayıs’ta Ahmet Katar olarak bizi Ankara’ya gönderirseniz Kastamonu’yu Kastamonuluları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.  

"BU KASTAMONU'NUN SON ŞANSI"

Milletvekili adayı Ahmet Katar konuşmasının devamında şöyle konuştu; “Hısım akrabamız, eşimiz, dostumuzu ikna edeceğiz. Bu Kastamonu’nun son şansı. Örneğin Cide’ye gidiyoruz, Cide diyor ki ‘Kastamonu bize üvey evlat gözüyle görüyor’ diyor. İnebolu, Tosya, Taşköprü’ye hepsinde aynı. Şimdi işin enteresan tarafı Kastamonu’daki vatandaşlar ne diyor biliyor musunuz? Onlar da diyor ki ‘Bütün yatırım içeriye gidiyor, Kastamonu merkez üvey evlat’ diyor. Aslında tüm Kastamonu üvey evlat burada… Benim ana hedefim öncelikle yol. Bu Tosya yolu, İnebolu yolu bunların kesinlikle yapılması lazım. Ağlı, Şenpazar arasına bir yol yapılmış, yolun tamamı 27 kilometre ve bu yolun da 4 kilometresi asfaltlanmış. Daha sonra 2015 veya 2016 yılında bu yol, yol ağından çıkarılmış. Neden çıkarıldı diye Doğanyurt’taki ilçe başkanımıza, hemşehrilerimize sorduk. Çok ince konular anlattılar bize ve Doğayurt’tan geldim, sordum. Bir kere daha buradan soruyorum. Doğanyurt ilçemiz unutulmuş mu, cezalandırılıyor mu, yoksa bunun sonunda bir rant mı var? Bu cevabı ben bulamadım halen. Ben burada Kastamonu’nun sorunlarını anlatsam sabaha kadar anlatırım ve bitmez de… Yani o kadar çok sorunumuz var.”

"DEMİRTAŞ NE KADAR TERÖRİSTSE, SİNAN ATEŞİN KATİLLERİ DE O KADAR TERÖRİST"

Katar, son olarak Sinan Ateş pankart olayına da değinerek;  "Pankart krizine ilişkinde konuşan Katar: “Bizim için Selahattin Demirtaş ne kadar teröriste, Sinan Ateş’in katilleri de o kadar teröristtir. Bu akşam burada bizi dinlediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN EMEKLİ HUKUK İŞLERİ DAİRE BAŞKANI EROL DEMİRCİ İYİ PARTİ'YE KATILDI

Öte yandan Sağlık Bakanlığı'ndan emekli hukuk dairesi başkanı Erol Demirci'ye İYİ Parti'ye katıldı. Demirci'ye İYİ Parti'ye katılımı dolayısıyla İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar tarafından rozeti takıldı.   

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum