Kastamonu'nun gururu oldular;

Kastamonu'nun gururu oldular

Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Finalleri'nde derece elde ederek Kastamonu'yu gururlandıran öğrenciler, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'i ziyaret etti. Tosya Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada öğrencilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür edilerek, başarılarından dolayı öğrenci, öğretmen ve veliler kutlandı....

Milli Eğitim Bakanlığı ile Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) arasında imzalanan protokol kapsamında 81 ilde 1 milyondan fazla öğrencinin katıldığı Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Finalleri Kayseri'de düzenlendi. Düzenlenen yarışmada, mangala kategorisinde Türkiye birincisi Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Şehit Er Murat Çökmez İlkokulu'nda öğrenim gören 4'ncü sınıf öğrencisi Feyza Nur Uzunoğlu oldu. Küre kategorisinde Türkiye 9'uncusu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencisi Yunus Efe Akın, Equilibro kategorisinde Türkiye 38.'si Şehit Er Murat Çökmez İlkokulu öğrencisi Şüheda Karahaydar ve Pentago kategorisinde Türkiye 39.'su Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencisi Muzaffer Anıl Öksüz oldu.

Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Kategorisinde derece elde ederek Kastamonu'yu gururlandıran öğrenciler, Tosya Kaymakamı Suat Hatam ile Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'i ziyaret etti. Tosya Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada öğrencilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür edilerek, başarılarından dolayı öğrenci, öğretmen ve veliler kutlandı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum