Küre Kaymakamı Kandemir’e ziyaret;

Küre Kaymakamı Kandemir’e ziyaret

....

Kronospan Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Ömer Gülamoğlu, önceki dönem TOBB Hesapları İnceleme Komisyonu ve Ticaret Borsası Başkanı Sedat İşeri, Yüksel Grup Orman Ürünleri San ve. Tic Ltd Şti. sahibi Ömer Yüksel, Kronospan Çevre ve Enerji Müdürü Çağatay Öksüz ile Türk Basın Birliği Kastamonu Şube Başkanı Cengiz Muhziroğlu, Küre Kaymakamı Muhammed Cezmi Kandemir’e makamında ziyarette bulundu.


KANDEMİR; "KASTAMONU VE İLÇELERİNİN HER YÖRESİ ÇEVRESİ DOĞA HARİKASI"

Küre Kaymakamı Muhammed Cezmi Kandemir yapılan ziyarette yaptığı konuşmasında; “Kastamonu’da Doğanyurt ilçesinde göreve başladım. Ardından atamam Küre Kaymakamlığına oldu. Kastamonu ve ilçelerinin her yöresi çevresi doğa harikası, ayrı ayrı özellikleri, güzellikleri, kültürü barındıran bir il. Maneviyatı yüksek bir il. İnsanları, yaşayanları naif ve çok cana yakın.  Bu ilde Kaymakamlık görevi yapmaktan dolayı da çok mutluyum ve heyecanlıyım. Kastamonu ve ilçelerini, görev yaptığım yerleri de çok seviyorum. Güzel hizmetler, güzel çalışmalar, örnek projeler yapmak için de mücadele edeceğim” dedi. Kaymakam Kandemir, ziyarete gelen konuklara da ayrı ayrı teşekkür etti.

Gülamoğlu, İşeri, Yüksel, Öksüz ve Muhziroğlu’da Kaymakam Kandemir’e yaptıkları görev ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum