Arama
Arama Sonuçları
Altın Kızlar, bildiğimiz gibi!..
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin 4. haftasında Kastamonu Belediyespor, Aksaray Belediyespor’u ağırladı. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 18-7 önde kapatan Kastamonu Belediyespor, müsabakayı da 38-22 kazandı.
Altın Kızlar, bildiğimiz gibi!..
Kastamonu Belediyespor, ligde Aksaray Belediye’yi de rahat geçerek 4’te 4 yaptı
Kastamonu Belediye ve Yalıkavak, Süper Kupa mücadelesine hazır
2023-2024 Hentbol Sezonu'nda Kastamonu Belediyespor ile Yalıkavak SK arasında bugün saat 18.00'de oynanacak Kadınlar Süper Kupa karşılaşması öncesinde her iki takım başantrenörü ve kaptanlarının katıldığı bir basın toplantısı düzenlendi.
‘Kastamonu isminin olduğu her yerde amaç zirvedir’
Kastamonu Belediyespor Antrenörü Serpil İskenderoğlu’dan Süper Kupa değerlendirmesi…
İskenderoğlu: Kastamonu’nun hedefi her zaman şampiyonluk
Kastamonu Belediyespor Antrenörü Serpil İskenderoğlu; "Kastamonu isminin geçtiği yerde hedefler her zaman en üsttür."
İskenderoğlu: İlk maçlar zordur
Kastamonu Belediyespor, 2023-2024 sezonunu yarın Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü deplasmanında açacak.
Parola belli: ŞAMPİYONLUK
KASTAMONU BELEDİYESPOR, YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
‘İyi mücadele ettik, kazandık’
İSKENDEROĞLU VE YILMAZ’DAN ŞAMPİYONLUK DEĞERLENDİRMESİ...
Altın Kızlar, avantajı kaptı
KASTAMONU BELEDİYESPOR PLAY-OFF FİNAL SERİSİNİN İLK MAÇINDA KONYAALTI’YI 33-34 YENDİ
Altın Kızlar, avantajı kaptı
KASTAMONU BELEDİYESPOR, PLAY-OFF YARI FİNALİNDE YALIKAVAK’I 30-34 MAĞLUP ETTİ
TZOB Genel Kurulu sürüyor
Genel kurul ikinci günde...
‘Hedefimiz kupayı almak’
HDI Sigorta Kadınlar Hentbol Türkiye Kupası’nda yarı finale yükselen takım kaptanlarının katıldıkları bir basın toplantısı düzenlendi.
Belediyespor deplasmanda kazandı: 34-40
2023-23 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Ligi play-off 1’inci tur müsabakaları başladı. Süper Lig’de normal sezonunu lider tamamlayan temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, play-offlara kazanarak başladı.
AK Parti’nin il il milletvekili adayları
AK Parti, milletvekili listelerini YSK'ya teslim etti.
Altın Kızlar, sezonu zirvede kapattı
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, sahasında Üsküdar Belediyespor’u konuk etti.
Belediyespor çok rahat: 47-34
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor, normal sezon 14’üncü hafta erteleme maçında sahasında Anadolu Üniversitesi’ni konuk etti. Merkez Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı başından sonuna dek rahat ve üstün götürerek kazanmasını bilen Belediyespor, maçın ilk yarısını temsilcimiz 24-13 gibi bir farkla önde kapattı.
6 oyuncuya milli davet
Kadın hentbolundaki temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 6 oyuncusu Milli takım kampına katılırken davet edilen 3 oyuncu ise sakatlıklarından ötürü katılmadı.
Belediyespor kadrosunda 14 oyuncu kaldı
Hentboldaki temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde, Şampiyonlar Ligi’ne veda edilmesinin ardından ağırlıklı olarak yabancı oyuncularla yollar ayrıldı.
Belediyespor beraberliğe razı (27-27)
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, ligin 12’nci haftasında Konyaaltı Belediyespor’u konuk etti. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 12-17 geride kapatan Kastamonu Belediyespor, maçta bir ara 7 sayı fark geri düşse de beraberlikle sahadan ayrılmayı bildi.
Belediyespor işini zora soktu (28-33)
Hentbol Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, ligin 11’inci haftasında Norveç’ten StorhamarHandball Elite takımıyla karşılaştı. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanan müsabakaBelediyespor’un 28-33 mağlubiyetiyle sona erdi. Müsabakanın ilk yarısını da temsilcimiz 13-17 geride kapattı.
Altın Kızlar, Esberg’e de boyun eğdi: 39-31
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde namağlup lider konumunda olan Kastamonu Belediyespor, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Şampiyonlar Ligi B Grubu 9. haftasında Danimarka temsilcisi Team Esbjerg takımına konuk oldu. Belediyespor müsabakadan 39-31 mağlup ayrıldı.
Belediyespor Metz’e diş geçiremedi (23-28)
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Hentbol Kadınlar Şampiyonlar Ligi B grubu sekizinci haftasında Fransa’nın Metz takımını konuk etti. Merkez Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma rakip takımın 23-28’lik galibiyeti ile sona erdi. Müsabakanın ilk yarısında da tabelaya 13-13’lük eşitlik yansıdı. Kastamonu Belediyespor, maçın özellikle ilk yarısındaki etkili oyununu ikinci yarıya yansıtamayınca müsabakadan mağlup ayrıldı.
Belediyespor ligde kazandı (41-26)
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde sekizinci hafta maçında temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, sahasında Yenimahalle Belediye’yi 41-26 mağlup ederek ligde lider şekilde yoluna devam etti.
Belediyespor’a ligde ilk darbe
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde ikinci hafta maçında temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediye ile karşılaştı. Müsabaka 28-28 beraberlikle sonuçlanırken Belediyespor ilk kez puan kaybetti. Ligdeki en yakın takipçisi İzmir B. Bld deplasmanında galibiyet serisi son bulan temsilcimiz ligde 13 puanla zirvedeki yerini korudu.
Altın kızlar, Topal’a misafir oldu
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, hentboldaki temsilcimiz Kastamonu Belediyespor’u misafir etti.
Belediyespor Esbjerg’e direnemedi: 27-43
EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi B Grubu 6’ncı hafta karşılaşmasında temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Danirmaka’nın Team Esbjerg takımını konuk etti. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda dün oynanan karşılaşmayı Danimarka temsilcisi 27-43 kazandı. Belediyespor, Şampiyonlar Ligi’nin güçlü ekiplerinden Team Esbjerg takımına karşı koyamadı.
Belediyespor Lig’de çok farklı: 41-24
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde sezonun dördüncü haftası hafta içi mesaisinde, Kastamonu Belediyespor, Totemcard Adasokağı’nı sahasında 41-24 yenerek ligde dördüncü maçını da kazanmayı bildi.
Belediyespor ligde kazanmaya devam ediyor
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde sezonun üçüncü haftasında erteleme maçında, Kastamonu Belediyespor, Konyaaltı Belediyespor’u deplasmanda 31-36 yenerek ligde üçücü maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.