İskenderoğlu: İlk maçlar zordur;

İskenderoğlu: İlk maçlar zordur

Kastamonu Belediyespor, 2023-2024 sezonunu yarın Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü deplasmanında açacak....

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor, 2023-2024 sezonunu yarın Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü deplasmanında açacak. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanacak müsabaka saat 18.00’de başlayacak.

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Serpil İskenderoğlu, Yenimahalle maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. İskenderoğlu sezona galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

İskenderoğlu’nun açıklamaları şöyle: “Yoğun bir çalışma temposunun ardından sezonun ilk maçına çıkacağız. Mevcut kadromuzdan muhafaza ettiğimiz ve aramıza yeni katılan sporcularla uyum sürecimiz devam etmekle birlikte yine Kastamonu’ya yakışır bir takım olduğumuzu düşünüyoruz. Her zaman ilk maçlar zordur. Bunun bilincindeyiz. Kazanmak ve sezonu galibiyetle açmak istiyoruz. Yenimahalle’yle oynayacağımız sezonun ilk maçı aynı zamanda Süper Kupa maçı öncesinde hem önemli göstergeler sunacak hem de iyi de bir ön hazırlık olacak. 2023-2024 sezonunun hem Kastamonu hentbolu hem de ülke hentbolu adına başarılarla geçmesini ümit ediyorum. Takımımıza ve tüm takımlara sakatlıksız bir sezon diliyorum.”

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum