Belediyespor deplasmanda kazandı: 34-40;

Belediyespor deplasmanda kazandı: 34-40

2023-23 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Ligi play-off 1’inci tur müsabakaları başladı. Süper Lig’de normal sezonunu lider tamamlayan temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, play-offlara kazanarak başladı....

Deplasmanda Görele Belediyespor ile karşılaşan Belediyespor, rakibini 40-34 mağlup ederek rövanş karşılaşması öncesi avantajı ele geçirdi. Sakat oyuncuların fazla olması sebebiyle kısıtlı kadroyla mücadele eden temsilcimiz hata yapmadı ve yarı final kapısını araladı.

Temsilcimizde, Samara 10 golle yıldızlaşırken, Majda Mehmedovic 8, Nurceren Akgün Göktepe ve Mouna Chebbah 7’şer, Emine Gökdemir ve Betül Yılmaz 3’er, Serpil İskenderoğlu ise 2 gol ile maçı tamamladı.

Kadınlar Süper Ligi play-off birinci tur müsabakalarında lig sezonunu; birinci ile sekizinci, ikinci ile yedinci, üçüncü ile altıncı, dördüncü ile beşinci bitiren takımlar eşleşecek ve bu turu geçen dört takım yarı finale yükselecek. Üç müsabakalı ve iki galibiyet üzerinden oynanacak play-off 1. tur serisinin birinci maçı normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın, ikinci ve üçüncü maç da normal sezonu daha üst sırada tamamlayan takımın sahasında yapılacak. Yarı final maçları ile üçüncülük maçları da aynı sistem dahilinde oynanırken, final serisi beş müsabakalık serilerde üç galibiyet üzerinden oynanacak. Final serisinin birinci maçı normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın, ikinci ve üçüncü maçlar normal sezonu daha üst sırada tamamlayan takımın, dördüncü maç da normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın, beşinci maç normal sezonu daha üst sırada tamamlayan takımın sahasında oynanacak.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum