Belediyespor işini zora soktu (28-33);

Belediyespor işini zora soktu (28-33)

Hentbol Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, ligin 11’inci haftasında Norveç’ten StorhamarHandball Elite takımıyla karşılaştı. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanan müsabakaBelediyespor’un 28-33 mağlubiyetiyle sona erdi. Müsabakanın ilk yarısını da temsilcimiz 13-17 geride kapattı....


Kastamonu Belediyespor, Play-Off’lara kalmak için mutlak kazanması gereken maçtan mağlubiyetle ayrılarak Play-Off şansını mucizelere bıraktı.

KÖTÜ MAÇ BAŞLANGICI
Kastamonu Belediyespor müsabakaya çok kötü başladı. Dakikalar 6’yı gösterdiğinde skor 0-5 temsilcimiz aleyhineydi. Temsilcimiz ilk golü 6’ncı dakika 17’nci saniyede buldu (1-5). Belediyespor gol üretmekte zorlanınca fark zaman zaman 10’a kadar çıktı. İlk yarı 4 farklı (13-17) Storhamar üstünlüğüyle sonuçlandı.

BEKLENEN OLMADI
Belediyespor’un kötü başlangıcı maç sonucuna da etki etti. Rakibine skor olarak yakınlaşamayan Kastamonu Belediyespor, son anlarda vites yükseltse de yeterli olmadı. Basit hatalarla başlayan oyun, yine temsilcimizin basit hatalarıyla mağlubiyetle neticelendi.

GOL DAĞILIMI
Kastamonu Belediyespor’daKatarinaJezic 5 golle en golcü isim oldu. MounaChebbah ve MajdaMehmedovic 4’er, SimoneBöhme, Betül Yılmaz ve Serpil İskenderoğlu 3’er, Samara Da Silva ve Neslihan Çalışkan 2’şer, Nurşah Sancak ve Kübra Sarıkaya 1’er gol kaydetti.

NURŞAH İLK KEZ FORMA GİYDİ
Belediyespor’a sezon başında transfer olan Nurşah Sancak, ilk kez Kastamonu Belediyespor formasını giydi. Sakatlıktan çıkan Sancak, sağ kanatta kendisine verilen şansı iyi değerlendirirken, bir de gol kaydetti.


 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum