‘İyi mücadele ettik, kazandık’;

‘İyi mücadele ettik, kazandık’

İSKENDEROĞLU VE YILMAZ’DAN ŞAMPİYONLUK DEĞERLENDİRMESİ......

Kadınlar Hentbol Süper Ligi 2022-2023 sezonu şampiyonu Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı’nın Kaptanı Serpil İskenderoğlu ile oyuncu Betül Yılmaz, şampiyonluğu değerlendirdi.

TRT Spor'a açıklamalarda bulunan İskenderoğlu; "Sezon çok uzadı. Play-Off final serisinde beşinci maçı sonrasında kupaya uzandık. Çok zor bir sezon geçirdik. 8 kişi mücadele ettiğimiz bir sezonu geride bıraktık. Gücümüzün sonuna kadar mücadele ettik ve kupaya uzandık. O yüzden çok mutluyum. Bütün arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Hepsinin ellerine sağlık. Kastamonu benim evim oldu. Burası çok özel bir yer. Gönlümde çok ayrı bir yeri var. Kastamonu'yla bir kupaya daha uzanmak benim için gurur. Her bir kupa benim için ayrı önemli. Kastamonu halkına da bu büyük desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bugün burada olmasalardı belki bu sonuca uzanamazdık. Hepsine çok teşekkür ediyorum."

“ÇOK GÜZEL BİR PLAY-OFF SERİSİ OYNADIK”

Kastamonu Belediyespor'un deneyimli oyuncusu Betül Yılmaz şampiyonluğu değerlendirdi.

Betül Yılmaz şunları söyledi: "Milyonlarca kelime biliyorum ama bu duygularımı ifade etmek için doğru kelimeyi bulamıyorum. Tek bildiğim hak ettik, bitti. Çok güzel bir play-off serisi oynadık. Harika mücadele ettik. Önce tabi ki arkadaşlarımı olmak üzere iki takımı da tebrik ediyorum. Bu kupada bütün sezonun emeği var. Çok çalıştık çok hak ettik. Takım kaptanımız Serpil İskenderoğlu'ndan sahadaki tesis amirimize kadar herkesin emeği var. Tüm şehrin önünde bu kupayı aldık. Çok mutluyum. Şehrimize, Türk hentboluna armağan olsun."

Kaynak: İHA

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum