Altın Kızlar, avantajı kaptı;

Altın Kızlar, avantajı kaptı

KASTAMONU BELEDİYESPOR PLAY-OFF FİNAL SERİSİNİN İLK MAÇINDA KONYAALTI’YI 33-34 YENDİ...

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor, şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj sağladı.

Normal sezonu zirvede tamamladıktan sonra play-off çeyrek finalinde Görele’yi, yarı finalinde Yalıkavak’ı seride 2-0’la geçen Kastamonu Belediyespor; Hentbol Kadınlar Süper Lig Play-Off final etabı ilk maçında Konyaaltı’nı deplasmanda yendi.

Antalya’da oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 15-17 önde kapatan Kastamonu Belediyespor, maçı da 33-34 kazandı. Play-Off final serisinin iki ve üçüncü maçı Kastamonu’da oynanacak. Seride 3 galibiyete ulaşan ekibin Süper Lig kupasını alacağı düşünüldüğünde, temsilcimiz Kastamonu’daki iki maçı kazanırsa Süper Lig şampiyonu olacak.

Oldukça kısıtlı bir kadroyla mücadele eden Kastamonu Belediyespor’da, kaleci Merve Durdu harika kurtarışlarıyla maça adeta damga vurdu. Yanı sıra Majda Mehmedovic attığı 9 golle takımımız adına en skorer oyuncumuz oldu.

Kastamonu Belediyespor’daki gol dağılımı şu şekilde: Majda Mehmedovic (9), Kübra Sarıkaya (7), Nurceren Akgün Göktepe (5), Ceren Demirçelen (4), Serpil İskenderoğlu (4), Neslihan Çalışkan (3), Betül Yılmaz (2).

MAÇLAR HAFTASONU KASTAMONU’DA

Kastamonu Belediyespor, Kadınlar Hentbol Süper Lig Play-Off final etabında 3 ve 4 Haziran’da oynanacak maçlarda rakibini Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda konuk edecek. Maçlar saat 13.30’da başlayacak.

Bu iki karşılaşma da TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Temsilcimiz iki karşılaşmayı kazandığı takdirde Süper Lig şampiyonu olacak.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum