Belediyespor Metz’e diş geçiremedi (23-28);

Belediyespor Metz’e diş geçiremedi (23-28)

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Hentbol Kadınlar Şampiyonlar Ligi B grubu sekizinci haftasında Fransa’nın Metz takımını konuk etti. Merkez Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma rakip takımın 23-28’lik galibiyeti ile sona erdi. Müsabakanın ilk yarısında da tabelaya 13-13’lük eşitlik yansıdı. Kastamonu Belediyespor, maçın özellikle ilk yarısındaki etkili oyununu ikinci yarıya yansıtamayınca müsabakadan mağlup ayrıldı....

Temsilcimizde sakatlıkları bulunan Yaren, Azenaide ve Ceren müsabakada süre almadı.

Kastamonu Belediyespor’da skor dağılımı; Katerina Jezic 6, Simone Böhme 5, Samara Da Silva 4, Serpil İskenderoğlu 2,  Mouna Chebbah 2, Betül Yılmaz 1, Neslihan Çalışkan 1, Majda Mehmedovic 1, Emine Gökdemir 1 şeklinde oldu.

Müsabakanın ardından Mogensen ve Majda Mehmedovic basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Mogensen şunları söyledi: “Bugün işlerini zorlaştırmak istiyorduk ve zorlaştırdık. İkinci yarıda daha tecrübeli bir takım olarak kendilerini gösterdiler. Maçın kontrolünü tutmak istiyorduk ve kısa da olsa tuttuk. İkinci yarıda enerji eksiğimiz vardı. Çok iyi takımlara karşı mücadele ediyoruz. Bu takımların tecrübesine ulaşmak kolay değil. Böyle iyi takımlara karşı oynarken ikinci yarı o güç seviyesinde oynamak kolay değil.”

Kastamonu Belediyespor oyuncusu Majda Mehmedovic ise, "Benim için ameliyat sonrası Metz'e karşı oynamak önemliydi. Planımıza sadık kaldık, iyi oynadık ama tecrübe eksikliğimiz vardı. Daha fazla maç oynadıkça tecrübe kazanacağız. Metz'i tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum