İskenderoğlu: Kastamonu’nun hedefi her zaman şampiyonluk;

İskenderoğlu: Kastamonu’nun hedefi her zaman şampiyonluk

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Serpil İskenderoğlu; "Kastamonu isminin geçtiği yerde hedefler her zaman en üsttür."...

Kastamonu Belediyespor kadın hentbol takımı antrenörü Serpil İskenderoğlu, Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’ne karşı deplasmanda aldıkları 34-41’lik galibiyet sonrasında açıklamalarda bulundu.

İlk yarısı 20-19 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle, maçın tamamı ise 34-41’lik temsilcimiz Kastamonu Belediyespor’un galibiyetiyle tamamlanmasına ilişkin olarak İskenderoğlu şunları söyledi: “İlk maçlar her zaman zor olur. Süper Lig’in son şampiyonu olarak galibiyetle başlamak bizim için son derece önemliydi. Galip başladığımız için mutluyuz” dedi.

Serpil İskenderoğlu şunları kaydetti; “Maçın geneline baktığımızda iyi bir performans ortaya koyduğumuzu söyleyebilirim. Ancak ilk yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Yenimahalle kalecisine takıldık. İkinci yarıda hem savunma agresifliğini arttırdık hem de hücumda da istediklerimizi daha doğru bir şekilde yerine getirebildik. İkinci yarıda 13-0’lık seri yakaladığımız bölüm de oldu. Neticesinde kazandık. Galibiyetle başladık. Kastamonu isminin geçtiği yerde hedefler her zaman en üsttür. Biz de son yıllarda Türkiye liglerinde gösterdiğimiz performansla hep zirvede yer aldık. Bu sezon da hedefimiz şampiyonluk. Bu güzel ekiple bunu başarmak için mücadele edeceğiz.”

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum