Arama
Arama Sonuçları
‘Kastamonu bize uğurlu geldi’
11 kez Avrupa şampiyonu olan Milli Güreşçi Taha Akgül, olimpiyatlara Kastamonu’da hazırlanıyor
Kastamonu’da cemaatten dayak yiyen imam gündem oldu!
Görüntüler Kastamonu İhsangazi ilçesi Bozarmut köyünden.
Yüksel Aydın ile ilgili videoyu yayınladı
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın’ın adamları tarafından bir gazetecinin darp edildiğini iddia etti.
Ortaokul öğrencisi birincilik ödülünü Gazze’ye bağışladı
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde şiir yarışmasında bin liralık ödül kazanan ortaokul öğrencisi Yusuf Yılmaz, kazandığı ödülü Gazze’ye bağışladı.
İYİ Parti’de istifa
İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen listenin açıklanmasının ardından, listedeki isimlerde ismi geçen Cafer Hasan Düzgün adaylığından istifa etti.
Kastamonulu kadın çiftçiler artık daha bilinçli!
Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Hanönü ilçesi Bağdere köyünde kadın çiftçilere eğitim verildi.
Kastamonulu acılı babanın ‘oğul’ feryadı!
Kastamonu’da ikamet eden 74 yaşındaki emekli başkomiser Hüseyin Akhüseyinoğlu, oğlunun kendisine şiddet uygulayarak, evden attığını iddia etti. Ailesinin evine gidemeyen Akhüseyinoğlu, Açıksöz Gazetesi’ne konuşarak sıkıntısını birer birer dile getirdi.
‘Kimse inkar edemez’
Eski Belediye Başkanı ve AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Cuma namazı sonrası Hz Pir Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nde kalabalık bir partili grubuyla birlikte yerel seçim startını verdi. Cuma namazının ardından, seçim süreci için kurban kesildi.
AK Parti'de beklenmedik istifa!
Kastamonu'da AK Parti teşkilatında beklenmedik bir istifa gerçekleşti. İlimizin en büyük ilçelerinden Tosya'da ilçe başkanı istifa etti.
ATAUZDER Kadın Kolları’ndan yürek burkan açıklamalar
Türkiye’nin dört bir yanından Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Kadın Kolları İl Başkanları, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) görev yapmış ve ailevi sebeplerle istifa etmek zorunda kalan eski uzman çavuşların aileleri, yaşadıkları çaresizliği dile getirdi.
Türkiye deprem haritası güncellendi! Kastamonu kaçıncı derecede?
Yenilenmiş diri fay hattı haritası MTA tarafından paylaşıldı. Diri fay hatları ve riskli bölgelere ilişkin araştırmalar yurt genelinde gerçekleşen peş peşe depremler sonrasında sarsıntı endişesi ile yoğunlaştı. Türkiye'de 45 ilde 5,5 ve üzeri deprem üretebilecek 485 diri fay bulunuyor. İşte Türkiye'de deprem riski olan iller ve ilçeler.
Mardin’e 5 milyon dolarlık yatırım
Mardin’de beş milyona dolara mal olacak fabrikanın temel atma töreni Gazze’de devam eden saldırılardan dolayı sade bir törenle yapıldı.
110 kişiyi dolandırdılar ilk celsede serbest kaldılar
Kastamonu’da 4 yıl önce inşaat şirketi adı altında çizdirdikleri projedeki aynı daireleri farklı kişilere satarak 110 kişiyi dolandıran ve o dönemde yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yapan tutuklu sanıklar, 90 gün tutuklu kaldıktan sonra ilk duruşmada serbest kaldı
Kastamonu, Filistin için hem yürüdü hem haykırdı
Filistin'de yaşanan vahşet sebebiyle Kastamonu'da 'Özgür Filistin Yürüyüşü' düzenlendi. Yürüyüşe, AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Adeta insan seline dönen büyük kalabalık, ‘Filistin için özgürlük, kahrolsun terörist İsrail’ sloganları attı.
Kastamonu'nun komandolarına 'yangın' eğitimi
Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda kahraman komandolar, yangın eğitimlerini tamamladı.
'Sizin amacınız hiçbir zaman üzüm yemek olmadı'
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek'ten 'barınak' iddialarına sert tepki
Çavuş Üzümü’nde hasat dönemi başladı
Kendine has aroması ve kokusu ile diğerlerinden ayrılan, çavuş üzümünde bu yıl çiçeklenme dönemindeki aşırı yağışlar nedeniyle rekolte düşük bekleniyor.
Kale ve hamamda yok olma tehlikesi...
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde Roma döneminden kaldığı düşünülen Kızlar Kalesi ve Kızlar Hamamı, defineciler tarafından talan edildi. Yok olmanın eşiğine gelen kale ve hamamın koruma altına alınması isteniyor.
Yüzme Kursu'ndan bin çocuk faydalandı
Tosya Belediyesi'nin girişimleriyle ilçeye kazandırılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda başlatılan yüzme kursundan şuana kadar toplam bin çocuk faydalandı.
"Kastamonu bizim, biz Kastamonu’nun"
Kastamonu İl Genel Meclisi (İGM) Eylül ayı olağan toplantılarının 3'ncü birleşimini İGM Başkanı Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Meftun Dallı da ziyaret ederek, meclis üyelerinin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Meftun Dallı, konuşmasında; "Zaten bu toprakların yabancısı değiliz, buranın çocuğuyuz. Kastamonu bizim, biz Kastamonu’nun. Kendi evimize hizmet ettiğimizi düşünerek çalışacağız. Kapımız her zaman herkese açık. Gece gündüz hiç fark etmez, kesinlikle aramaktan çekinmeyin. Telefonlarımız her zaman açık. Elimizden gelen ne varsa çözüm için ortaya koymaya gayret edeceğiz" dedi.
‘Vatandaşımızın, beceriksizliğimizden kaynaklanan şaka yaptığını düşünüyoruz’
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Yüksel Aydın, MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu…
Kemençe çalarak validen silah ruhsatı istedi
Yerel sanatçı, kemençe çalarak validen silahı için ruhsat istedi.