‘Kimse inkar edemez’;

‘Kimse inkar edemez’

Eski Belediye Başkanı ve AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Cuma namazı sonrası Hz Pir Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nde kalabalık bir partili grubuyla birlikte yerel seçim startını verdi. Cuma namazının ardından, seçim süreci için kurban kesildi....

AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay ve AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü’nün yanı sıra çok sayıda partilinin de katıldığı törende bir konuşma yapan Başkan Adayı Babaş; “Bu kutlu yol hizmet yoludur. Hizmet yolunda bizler, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diye çıktık bu yola. Kastamonu’nun sokaklarında çok emeğim var. Budamış’tan Kuzeykent’e, Esentepe’den İsmailbey Mahallesine kadar, karış karış yürümediğim ve çalışmadığım hiçbir yer yok Kastamonu’da… Ama bu kadim Kastamonu’ya, bu kadim vatandaşlara hizmet etmekten bugüne kadar gurur duydum. Bundan sonra da, sizlerle beraber inşallah hizmet yolunda yeni başarılar elde etmeye hazırız” dedi.

“VEREMEYECEĞİMİZ HESAP, YAPAMAYACAĞIMIZ İŞ YOK”

Babaş, konuşmasının devamında şunları kaydetti; “31 Mart 2024, yerel seçimlerin dönüm noktası. Biz de burada Bismillah diyerek, vatandaşlarımızla seçim startını veriyoruz. Bu gittiğimiz kutlu hizmet yolunda, arkadaşlara başarılar diliyorum. Burada, kardeşlik, sevgi ve hoşgörü kazansın. Bize de bu yakışır. Yıllardır hizmet verdik. Eşimle beraber, belediyede evlendik. Bir oğlum var o da belediye hizmetlerindeyken dünyaya geldi. Tabi ki hayatım belediye oldu. Bunu kimse inkar edemez. Hani derler ya tarlada izim var, harmanda da yüzüm var. Ne veremeyeceğimiz hesap, ne de yapamayacağımız iş yok. Biz bu göreve kararlıyız, hazırız, talibiz.”

ULUAY: “PROJELERİN HEPSİNİN AYAĞI YERE BASIYOR”

AK Parti Milletvekili Halil Uluay ise, “Deprem felaketiyle ilgili, önlemleri alıyoruz. Demiryolu dedik, 350 bin dedik, sağlık merkezi dedik. Bunların hepsinin ayağı yere basıyor. Ayrıntılı paylaşımlarını kısa sürede yapacağız. Kastamonu’yu bir adım daha öne taşımak için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

ÜNLÜ: “TAHSİN BABAŞ’I YENİDEN BAŞKAN YAPACAĞIZ”

Şeyh Şabani Veli'de açıklamalarda bulunan Kastamonu AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, “Güzel bir Cuma gününde, hayırlı bir yola çıkıyoruz Allah’ın izniyle. Hz Pir Şeyh Şaban-ı Veli’den çıkacağımız yolun 31 Mart akşamında Kastamonu Belediye Başkanlığına uzanmasını diliyoruz. İnşallah halkımızın da desteğiyle Tahsin Babaş’ı yeniden başkan yapacağız. Tahsin Babaş’ın yeniden başkan olarak aranıyor oluşu, sıradan bir yaklaşım değil. Halkımızın beklentisini görüyoruz. Halkımız AK Parti’yi, Tahsin Babaş’ı özlemiş. Bu memlekete hizmet etmekten başka gayretimiz yok. Karanlık kapılar ardında hesaplar yapanlarla da, hesaplarımızı tek tek göreceğiz” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum