Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da dehşet!..
Kastamonu'da bıçaklanarak balkondan atılan kişi yaralandı, 2 kişi gözaltına alındı.
Kastamonu'da emekli müdür, evine giderken hayatını kaybetti
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde dengesini kaybederek düşen 75 yaşındaki vatandaş hayatını kaybetti.
İlla birileri daha mı ölmeli?..
Kastamonu’da sadece Şehir Parkı’nda yer alan gençlerin hayallerini süsleyen kaykay pisti, yetenekli gençlerin sorunu haline geldi. Kaykay pistinin dışında kaykaylarını süren gençler, sorunlarını dile getirerek pistin düzeltilmesini istedi.
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Kastamonu'daki o tepe merak uyandırıyor
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde bin 540 rakımda bulunan ve etrafı surlarla çevrili, mezar ve oda kalıntıları olan Dikmen Tepesi merak uyandırdı. Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Hikmet Haberal, arkeologlara çağrıda bulunarak tepenin incelenmesini ve koruma altına alınmasını istedi.
24 yıllık sorun çözüldü ve temeli atıldı
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleriyle 24 yıldır devam eden Basmacılar Çarşısı sorunu çözülerek, Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi adıyla yükselecek binanın temeli atıldı.
"Nuh Tufanı Sığınağı Olarak İddia Edilen Mağara, Keşfedilmeyi Bekliyor"
Tokat’ta bulunan Luvi Mağarası turizme kazandırılmayı bekliyor. Nuh Tufanından kaçanların sığındığına inanılan mağara, tarih öncesi dönemlere ait birçok iz taşıyor.
Sahur Yapmak Önemli
Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, “Ramazan’da sağlıklı beslenmenin sürdürülebilmesi için iftar ve sahur arasında geçen sürede en az 2 öğünü tamamlamak önemlidir” dedi.
Marmara depremi Kastamonu’yu da yıkar!
Prof. Dr. Mahmut Bilgehan, “Biz sadece merkez üssü Kastamonu olan bir depremden bahsetmiyoruz. Merkez üssü Marmara’da olacak bir deprem de bizleri çok ilgilendiriyor. Marmara’da olacak depremde belki de Kastamonu’daki binaları yıkacaktır.”
AVM'de ağır koku
Olukbaşı mevkiinde bulunan bir AVM'nin otopark kısmında su ve kanalizasyon borusu patladı. Söz konusu boru patlaması AVM'nin otopark ve zemin katında ağır kokuya neden oldu.
Kastamonu'da 205 bin liraya konut!
Devlet, elindeki kelepir evleri satışa çıkarmaya başladı. 1326 konut için başvurular alınmaya başlandı. Aralarında Kastamonu'nun da olduğu illerde açıklanan konutlar ve arsalara baktığımızda 127 bin liraya ev satışı olduğu gibi 80 bin liraya arsa satışı olduğu da görülüyor.
TMMOB: "Kaybedecek tek bir günümüz yok!"
Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası, 6 Şubat Depremlerinin birinci yılına dair açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada; "Aynı ihmaller nedeniyle bir daha aynı acıları yaşamamak için kaybedecek tek bir günümüzün bile olmadığını hatırlatıyoruz" denildi.
Kastamonu’yu Türkiye’ye örnek yaptı ve hala unutmadı!
1997-2003 yıllarında Kastamonu Valiliği yapan Enis Yeter; Dünya Gazetesi’ne röportaj verdi. Aradan geçen 20 yılı aşkın bir süreye rağmen; valiliği döneminde ilimizde gerçekleştirdiği projelilerle hala adından söz ettiren Vali Enis Yeter’in Kastamonu’da gerçekleştirdiği projeler ve vizyon; ilimizden örnek alınarak bir çok ilde de uygulanmaya başlamıştı.
KEAH'ta değişim
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, hastane çevresinde gerçekleştirilen çeşitli düzenleme ve tadilat çalışmalarını sürdürüyor. 30 Aralık 2023 tarihinde başlatılan iyileştirme çalışmalarıyla hastaların ve yakınlarının daha konforlu bir ortamda hizmet alabilmeleri hedeflendi.
Kastamonu Özel Halk Otobüsüne ‘ZAM’
Kastamonu Özel Halk Otobüsleri’ne ‘habersiz’ ‘kararsız’ gizli gizli zam yapıldı…
AFAD senaryo hazırlamıştı!.. Kastamonu’nun komşusunda ard arda 10 deprem
Çorum’un Oğuzlar ilçesinde son 36 saatte 1.4 ila 3,5 şiddetinde 10 deprem meydana geldi.
GMG Kastamonuspor kazandı! Hesaplar karıştı...
GMG Kastamonuspor, aldığı kritik galibiyetle grubunda zirve hesapları yapan rakiplerinin hesaplarını karıştırdı.
Doğalgaz faturasına Kastamonu tarifesi!
Yapılan çalışmaya göre, kış mevsimini daha sert geçtiği illerdeki fiyatlandırma ile, kışı hafif geçiren iller arasında büyük farklar bulunuyor.
Tosya Yolu mevkiinde kaza...
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi'nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında üç otomobilde maddi hasar oluştu.
Küre'ye talip var!
AK Parti Küre İlçe Başkanı Şaban Turan, Küre Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. Turan açıklamasında; "İlçemizde Belediye Başkanlığı görevine talip olduğumuzu belirterek İlçe Başkanlığı görevimizden müsaade istedik. Bölmeden, bölünmeden, birlik ve beraberlik içerisinde bir ekip çalışması ile ilçemizin, vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedeflediğimiz projelerimizi uygulamak ve ilçe olarak meyvesini almak gayesindeyiz" ded
Yine asansör faciası! Halat koptu..
KYK yurtlarındaki üst üste asansör arızaları artık kafalarda soru işareti bırakmaya başladı...
Kastamonulu Merve, bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti
İstanbul’da yaşayan Cideli hemşehrimiz Merve Erenler, geçirdiği kaza sonrasında karnındaki 5 aylık bebeği ile hayatını kaybetti.
Çatalzeytin Belediyesi, zemini elden geçiriyor..
Çatalzeytin Belediyesi, Merkez Mahallesi'nde Zemin Rehabilitasyon yapım işine başladı.
Rektörün protokol fotoğrafına ‘aristokratik fanus’ benzetmesi
Saadet Partisi İl Başkanı Yalçın, Rektör Topal ev sahipliğindeki toplantıyı eleştirdi
Sil baştan yapılıp, halka sunulacak...
Tosya Belediyesi, Üçoluklar Mesire alanı genişletilmesi çalışmalarını sürdürüyor. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, alanda 100 kamelya, barbekü yürüyüş ve bisiklet yolları ile bölgenin peyzajının sil baştan yapılarak halkın hizmetine sunulacağını kaydetti.