GMG Kastamonuspor kazandı! Hesaplar karıştı...;

GMG Kastamonuspor kazandı! Hesaplar karıştı...

GMG Kastamonuspor, aldığı kritik galibiyetle grubunda zirve hesapları yapan rakiplerinin hesaplarını karıştırdı....

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, Gazi Stadı'nda Derince Belediyespor'la karşılaştı.
Geçtiğimiz hafta tüm rakiplerinin puan kaybettiği haftayı galibiyetle kapatan temsilcimiz, bu hafta da; şampiyonluk yarışındaki en önemli rakibi Amedspor'un puan kaybettiği haftada, sahadan galibiyetle ayrılarak, puanını 31'e yükseltti ve zirveye bir adım daha yaklaştı.

Mücadelenin ilk devresini sağanak yağış altında ağır bir zeminde oynayan GMG Kastamonuspor, mücadelenin 9'ncu dakikasında Derince Belediyesporlu Ünal Emre Durmuşhan'ın attığı golle 1-0 geriye düştü.
Golden sonra kendine gelen ve üst üste ataklarla rakip savunmayı bunaltan temsilcimiz, 15'nci dakikada Yalçın Kılıç'ın attığı golle skoru 1-1 yaptı.
Beraberlik golünden sonra da ataklarını sürdüren kırmızı siyahlılarda 37'nci dakikada Yusuf Türk'ün attığı gol, hakemin ofsayt bayrağına takıldı.
İlk devrenin son anlarında iki net pozisyonu da gole çeviremeyen kırmızı-siyahlilar, ilk devreyi beraberlikle kapattı.

Mücadelenin ikinci devresine etkili başlayan Derince Belediyespor olsa da GMG Kastamonuspor, mücadelenin 62'nci dakikasında golcüsü Okan Eken'in klas golüyle durumu 2-1 yaptı.

Karşılaşmanın geri kalan bölümünde her iki takım da pozisyon gol bulamazken, temsilcimiz bu skorla puanını 31'e yükseltti ve önümüzdeki hafta karşılaşacağı lider Amedspor'la arasındaki puan farkını 1'e indirdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum