Arama
Arama Sonuçları
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
TÜGVA Tosya Temsilciliği'nden, yeni Kaymakama ziyaret
TÜGVA Tosya İlçe Temsilcisi Engin Tokatlı ve yönetimi, Tosya ilçesine atanan Kaymakam Uğur Ünsal'ı makamında ziyaret etti.
TÜGVA Tosya İlçe Temsilciliği'nden Müdürlere ziyaret
TÜGVA İlçe Temsilcisi Engin Tokatlı, yönetimi ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Tosya ilçesindeki eğitim kurumlarına atanan müdürlere ziyaret gerçekleştirdi.
TÜGVA Kastamonu İl Temsilcisi Selim Önen güven tazeledi
TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci'nin katılımı ile yapılan Kastamonu 4'ncü Olağan Genel Kurulu GSB Gençlik Merkezinde gerçekleşti. TÜGVA Kastamonu İl Temsilcisi Selim Önen,Genel Kurul'da yeniden İl Temsilcisi olarak seçilerek güven tazeledi.
Kastamonulu başkan, ‘Şöhretler Karması’ ile sahaya çıktı
Kastamonulu hemşehrimiz Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın yanısıra, eski ünlü futbolcuların da yer aldığı 'Şöhretler Karması' ile birlikte maç yaptı.
"Bu etkinlikleri çok önemsiyoruz, devam edeceğiz"
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kastamonu İl Temsilciliği tarafından Yaz Okulu programı çerçevesinde 288 öğrenci ve 35 öğretmenin katılımıyla Daday Atlı Terapi ve Model Binicilik Merkezi'nde program gerçekleştirdi. İl Temsilcisi Selim Önen konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Bu tür etkinlikleri vakıf olarak çok önemsiyoruz ve mümkün olduğunca tüm çocuklarımıza bu tür fırsatlar vermeye çalışıyoruz. Bu gibi organizasyonlarımız devam edecek" dedi.
TÜGVA yaz kampı öğrencileri, Daday'da
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kastamonu İl Temsilciliği, 150 öğrencinin katılımıyla Daday Atlı Terapi ve Model Binicilik Merkezi'nde program gerçekleştirdi.
TÜGVA, Kastamonulu kitap kurtlarına İstanbul ve Çanakkale’yi gezdirdi
TÜGVA Kastamonu Şubesi, ‘Kitap Kurtları’ ile 3 günlük İstanbul-Çanakkale gezisi gerçekleştirdi.
TÜGVA Kastamonu’dan Taş Baskı ve El Sanatları sergisi
Türkiye Gençlik Vakfı Kastamonu İl Temsilciliği tarafından Kastamall AVM’de Taş Baskı ve El Sanatları Sergisi açıldı.
TÜGVA Yaz Okulu gençleri bekliyor
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kastamonu Temsilciliği her yaz olduğu gibi bu yaz tatilinde de Ücretsiz Yaz Okulu Çalışmalarına başladı.
"Gelin bu protokolü birlikte reddedelim"
Eğitim-İş Sendikası Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması gerçekleştirdi.
43'ncü İcathane Tosya'da kuruldu
Tügva Tosya İlçe Temsilcisi Engin Tokatlı, Türkiye genelindeki TÜGVA teşkilatları içerisinde 43'ncü İcathane'yi Tosya ilçesine kurduklarını açıkladı.
Dr. Enes Eminoğlu kimdir? Enes Eminoğlu nerede okudu?
Enes Eminoğlu nerede okudu? Dr. Enes Eminoğlu kimdir? soruların cevapları haberimizde
Kastamonu’da bin kitap kurdu yarıştı
Türkiye Gençlik Vakfı’nın projesi “Kitap Kurdu Yarışması” 111 bin 505 başvuruyla rekor bir kitap yarışmasına imza attı. Yarışmada ortaokullu genç kitap kurtları ter döktü.
"Bu şehir hak ettiğini alacak"
Gündem Medya Haber'in konuğu olan CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, gündeme dair açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Erbilgin açıklamasında; "Sana söz Kastamonu. Bu şehir hak ettiğini alacak. Kastamonu kendi memleketine doyan, üreten, gururlanan bir şehir olacak” dedi.
"Tosya gençliği için istişarede bulunduk"
TÜGVA Tosya İlçe Temsilciliği, Tosya Ülkü Ocaklarına ziyaret gerçekleştirdi. TÜGVA Tosya İlçe Temsilcisi Engin Tokatlı ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; "Gençler için elinden geleni yapan iki vakıf olarak Tosya için, Tosya gençliğinin yetişmesi için istişarede bulunduk" dedi.
Kahrolsun katil İsrail!
İsrail güçlerinin Mescid-i Aksa’ya düzenlediği baskına Kastamonu’daki sivil toplum kuruluşları da sessiz kalmadı.
"Biz büyük bir aileyiz"
TÜGVA Tosya İlçe Temsilciliği tarafından iftar programı düzenlendi.
‘Kur’an'a hakaret, insanlık suçudur’
Kastamonu’daki sivil toplum kuruluşları, Norveç, İsveç, Danimarka ve Finlandiya gibi ülkelerde Kur’an-ı Kerim yakılması, yırtılması gibi saldırılara karşı ortak bir kınama açıklaması yaptı.
TÜGVA, dopdolu bir yılı geride bıraktı
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kastamonu İl Temsilciliği 2022 yılını da, önceki yıllarda olduğu gibi gençlere yönelik yüzlerce çalışmaya imza atarak başarıyla tamamladı.
"Bu projeyi herkese anlatmaya hazırım"
Birlik Vakfı Kastamonu Şubesi Kariyer Sohbetleri etkinliğinin bu hafta konuğu Fatih Köse oldu.Uzun zamandır üstünde çalıştığı ve sosyal medyada “Daha İyisi Mümkün Kastamonu” adıyla kurduğu YouTube kanalında kamuoyu ile paylaştığı “Metropollerden Anadolu’ ya Kesin Dönüş: Pilot İl Kastamonu” adlı projesinin detaylarını Birlik Vakfında paylaşan Fatih Köse;“ Türkiye’ye de örneklik edebileceği, bütüncül bir kalkınma hamlesi ancak bu proje ile olabilir. Bu şehre bir şeyler katmak isteyen bütün STK’lara ve hatta bütün siyasi partilere bu projeyi anlatmaya hazırım” dedi.
TÜGVA Gençlik Buluşması’na Kastamonu’dan dev katılım
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), gelenekselleştirdiği “Gençlik Buluşmalarının” 6.sını Sinan Erdem Spor Kompleksi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 81 ilden 25 bin gencin katılımıyla gerçekleştirdi. TÜGVA Kastamonu Temsilciliği de il merkezi ve ilçelerden gelen 13 otobüs, 4 minibüs toplam 650 gönüllüsüyle Kastamonu’dan programa katıldı.
TÜGVA’dan tesislere ziyaret
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kastamonu şubesi, yaz okulu öğrencileri ile birlikte Kastamonuspor İsmail Dikmenli Tesislerini ziyaret etti.
Gençler, TÜGVA Ortaokul Yaz Okulu’nda
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) yaz dönemine hızlı başladı. Tütkiye’nin 81 ilinde her yaz düzenlenen TÜGVA Ortaokul Yaz Okulu programı, bu yaz döneminde de öğrenciler ve veliler tarafından yoğun ilgi görüyor. TÜGVA Ortaokul Yaz Okulu programı Kastamonu’da ise il genelinde ve ilçelerinde yüzlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleştiriliyor.
“Ziyaretlerimizi devamlı hale getireceğiz”
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kastamonu İl Temsilciliği, liseli öğrencileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanlarından Ahmet Selim Köroğlu ile buluşturdu. TÜGVA Kastamonu İl Temsilcisi Selim Önen yaptığı açıklamada; “İnşallah böylesi kıymetli ziyaretleri ve farklı versiyonlarını imkanlarımız dahilinde devamlı getireceğiz” dedi.
Önen: “Amacımız gönül köprüleri kurmak”
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kastamonu İl Temsilciliği tarafından,Kastamonu Üniversitesi’nde okuyan öğrencilere yönelik halı saha turnuvası başlattı
TÜGVA'dan İsrail'e tepki
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından Mescidi Aksa'da yaşanan olaylar sebebiyle 81 ilde teravih namazı sonrası düzenlenen ortak basın açıklaması TÜGVA Kastamonu İl Temsilciği tarafından da Kuzeykent Ulu Camii'nde gerçekleştirildi.
Öksüz ve yetim çocuklar iftar yemeğinde buluştu
Küre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından öksüz ve yetim çocuklara iftar yemeği verildi.
Gergin geçen kongrede kazanan: İlke Karabacak
CHP Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak, olağanüstü kongre sonucundan 233 oyun 162'sini alarak tekrar başkan seçildi.
Ergülenoğlu: 'CHP Merkez İlçe başkanı Karabacak, bankamatik memuru'
CHP Merkez İlçe Başkanı Adayı Özgür Ergülenoğlu, gerçekleşen olağanüstü kongrede Mevcut Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak'ı sert bir şekilde eleştirdi.