TÜGVA Kastamonu İl Temsilcisi Selim Önen güven tazeledi;

TÜGVA Kastamonu İl Temsilcisi Selim Önen güven tazeledi

TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci'nin katılımı ile yapılan Kastamonu 4'ncü Olağan Genel Kurulu GSB Gençlik Merkezinde gerçekleşti. TÜGVA Kastamonu İl Temsilcisi Selim Önen,Genel Kurul'da yeniden İl Temsilcisi olarak seçilerek güven tazeledi....

TÜGVA Kastamonu 4'üncü Olağan Genel Kurulu GSB Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi. Genel Kurula TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci de katılım sağaldı. TÜGVA Kastamonu İl ve İlçe Teşkilatların yanı sıra Kastamonu il Protokolü ve Sivil Toplum Kuruluşları da Genel Kurula yoğun ilgi gösterdi.  Genel Kurul'da yeniden Kastamonu İl Temsilcisi seçilen ve ikinci dönemine başlayan TÜGVA Kastamonu İl Temsilcisi Selim Önen; ortaokul, lise, üniversite, teşkilat, çalışan gençlik, eğitim ve  kadın ve aile  koordinatörlüklerinin geçen 2 yılda yaptıkları çalışmaların faaliyet raporlarını sundu.


Önen konuşmasında Abdulmetin Balkanlıoğlu'nun;  'Durmayacaksınız. İmkan var, ortam var, özgürlük var. Çalışmayan haindir!' sözüne değinerek, yeni dönemdeki çalışmalarında bu sözü kendilerine düstur aldıklarını ifade etti. Önen açıklamasının devamında; "Bugüne kadar vakıf çalışmalarında emeği olan bu kutlu yolda tek bir taş bile döşeyen, vakıf çalışmalarına maddi manevi destekte bulunan ve Genel Kurul'umuzda bizleri yalnız bırakmayan başta Genel Başkanımız İbrahim Beşinci, Genel Başkan Yardımcımız Enes Kayabaşı olmak üzere, siyasi parti temsilcilerimize, STK temsilcilerimize, İl Müdürümüze ve emeği geçen yürütme ve yönetim kurullarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum