“Ziyaretlerimizi devamlı hale getireceğiz”;

“Ziyaretlerimizi devamlı hale getireceğiz”

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kastamonu İl Temsilciliği, liseli öğrencileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanlarından Ahmet Selim Köroğlu ile buluşturdu. TÜGVA Kastamonu İl Temsilcisi Selim Önen yaptığı açıklamada; “İnşallah böylesi kıymetli ziyaretleri ve farklı versiyonlarını imkanlarımız dahilinde devamlı getireceğiz” dedi....

TÜGVA, liseli öğrencileri Kastamonu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanlarından Ahmet Selim Köroğlu ile buluşturdu. Buluşma Ankara’da bulunan Cumhurbaşkanlığı külliyesinde gerçekleşti. Anne tarafından Bozkurtlu olan Başdanışman Köroğlu,liseli öğrencilerin ekonomi, siyaset ve eğitim başta olmak üzere sorduğu tüm sorulara tek tek cevap verdi. Başdanışman Köroğlu gençlerin memleketlerine daha faydalı olabilmeleri için kendilerini bilimsel ve kişisel olarak daha çok geliştirmeleri gerektiğini belirterek çeşitli tavsiyelerde bulundu. Kastamonu’ya gelince Gençlerden tekrar buluşma sözü Başdanışman Köroğlu liseli öğrencilere Cumhurbaşkanlığı külliyesini gezdirerek uğurladı.

“BİZİM İÇİN KIYMETLİ BİR ÇALIŞMA OLDU”       

TÜGVA İl Temsilcisi Selim Önen, ziyaretle iglili yaptığı açıklamasında şu ifadeler idile getirdi;“Gençlerin,Türkiye’nin nerden yöneltildiğini yerinde görmesi Başdanışmanımız Ahmet Selim Köroğlu gibi devlet adamları büyüklerimizle vakit geçirmesi akıllarındaki soruları sorabilmelerine vesile olmamız bizim için çok kıymetli bir çalışma oldu. İnşallah böylesi kıymetli ziyaretleri ve farklı versiyonlarını imkanlarımız dahilinde devamlı getireceğiz. TÜGVA ailesine, fedakar gönüllülerine ve çalışmalarına maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum.”



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum