TÜGVA Tosya İlçe Temsilciliği'nden Müdürlere ziyaret;

TÜGVA Tosya İlçe Temsilciliği'nden Müdürlere ziyaret

TÜGVA İlçe Temsilcisi Engin Tokatlı, yönetimi ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Tosya ilçesindeki eğitim kurumlarına atanan müdürlere ziyaret gerçekleştirdi....

Tosya İlçe Temsilciliği Tosya ilçesindeki eğitim kurumlarına yeni atanan müdürlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bu kapsamda TÜGVA İlçe Temsilciliği tarafından, Tosya Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehdi Toğrul, Tosya İlkokulu Müdürü Nesrin Avcı, Tosya Mithat Boyner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Büyükyağcı, Tosya Yavuz Sultan Selim Borsa İstanbul İlkokulu müdürü İsmail Sabuncu, Tosya Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hasan Bekar ve Tosya Şehit Mustafa Kaymakçı Anadolu Lisesi Müdürü Adil Öztürk hayırlı olsun ziyareti yapıldı. Ziyaretlerde TÜGVA Tosya İlçe Başkanı Engin Tokatlı, hazırlamış oldukları faaliyet broşürlerini sundu. Öte yandan TÜGVA olarak yapmış oldukları ve yapmayı hedefledikleri projeleri hakkında bilgi verdi. Ziyaretler, samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleştirildi.

 İlçe Temsilcisi Engin Tokatlı yaptığı açıklamada; "TÜGVA Tosya Temsilciliği olarak tüm okul Müdürlerimize tekrardan hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz" dedi. 




Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum