Önen: “Amacımız gönül köprüleri kurmak”;

Önen: “Amacımız gönül köprüleri kurmak”

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kastamonu İl Temsilciliği tarafından,Kastamonu Üniversitesi’nde okuyan öğrencilere yönelik halı saha turnuvası başlattı...

16 ülkeden 160 öğrencinin katıldığı turnuvanın ilki 2020 yılında 20 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilmişti. 2021 yılında pandemi dolayısıyla yapılamayan turnuvayla farklı kültürden gelen öğrencilerin birbirileri ile kaynaşması amaçlandığı kaydedildi. 

ÖNEN; “BU TURNUVALARIMIZI GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ”

Turnuvaya ilişkin görüşlerini belirten TÜGVA Kastamonu İl Temsilcisi Selim Önen; “Kastamonulu genç kardeşlerimize yönelik birçok alanda farklı yaş gruplarına göre çalışmalarımız devam ediyor. Bu kardeşlerimiz ailelerini geride bırakıp okumak için binlerce kilometre ötelerden ilimize misafir olarak geliyorlar. Farklı kültürlerden gelmelerine rağmen‘Ümmet Bilinci’ etrafında halı sahada bir araya gelen bu kardeşlerimiz ilimizdeeğitimlerini tamamladıktan sonra ilimizin bir nevi fahri hemşerisi olarak ülkelerinde ilimizi ve ülkemizi temsil edecekler. Gönüller arasında köprüler kurmak maksadıyla başlattığımız bu turnuvamızı inşallah geleneksel hale getirip her sene belli periyotlar ile tekrarlayacağız. TÜGVA çalışmalarına maddi ve manevi olarak destek veren herkese genç kardeşlerim adına teşekkür ederim” dedi. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum