Arama
Arama Sonuçları
Cumhur'da ittifak genişledi
AK Parti ve MHP'nin 59 ilde aldığı ittifak kararının detayları netleşmeye başladı. 30 büyükşehrin yanına 29 il belediyesini ekleyen iki parti, 2019'a göre ittifakı genişletti. 29 ilde hangi partinin destekleneceği konusunda çalışmalar sürerken, CHP'nin elinde bulunan illerde oylar, potansiyeli yüksek partiye verilecek. Ayrı aday çıkarılacak 22 şehir de belirlendi.
Kastamonu eğitimine yeni ve aktif soluk...
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, son zamanlarda gösterdiği aktif çalışmalarıyla dikkat çekiyor.
Kuzeykent Mahallesi büyüyor!
Kastamonu Belediyesi Aralık Ayı Belediye Meclis Toplantısı 2’nci oturumu gerçekleşti.
Kastamonu'da Bakanlı açılış
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla Kastamonu 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi açılışı gerçekleşti.
KAZAN DAİRESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ YAPIM İŞİ
İNEBOLU BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ BİRİMİ
LOKAL VE TOPLANTI SALONU BÜYÜK ONARIM YAPIM İŞİ
SAMATLAR ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
İnebolu Çevre Platformu taş ocağına karşı toplandı
İnebolu Çevre Platformu, İl Özel İdare’nin İnebolu Çiçekyazı ve Küre’nin Ersizler köyleri arasındaki kayalık tepede açmayı planladığı kalker ocağı ve kırma eleme tesisi için bir araya geldi.
Bankalardan KKM kararına eleştiri, TCMB ‘düzenleme gerekli’ dedi
Merkez Bankası, KKM hesaplarını azaltmayı amaçlayan yeni adımlarına yönelik dün bankaların eleştirilerini dinlediği bir toplantı gerçekleştirdi. TCMB bankalara zorlukların farkında olduklarını belirterek düzenlemelerin gerekli olduğu mesajı verdi.
Kabine toplanıyor! Kararları Erdoğan açıklayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak olan Kabine'nin gündeminde milyonlarca memur ve memur emeklisinin yakından takip ettiği toplu sözleşme görüşmelerindeki pazarlık süreci olacak.
Toplu sözleşme görüşmelerinde ikinci toplantı yarın yapılacak
Kamu çalışanlarına yönelik toplu sözleşme görüşmeleri devam ediyor. İkinci toplantı yarın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda yapılacak. Toplantıda kamu işveren tarafının teklifini açıklaması bekleniyor.
KOSGEB'den yalın dönüşüm desteği
Bakan Kacır, "Sürdürülebilir büyümenin anahtarı verimliliği, ülkemizin tamamına yayarak işletmelerimizin gelişimine rehberlik edeceğiz" dedi.
Kızı açıkladı, Erkin Koray için tören düzenlenmeyecek
Dün Toronto'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 82 yaşındaki Türk Rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray için tören düzenlenmeyecek. Babasının vefatının ardından paylaşım yapan kızı Damla Koray, "Şu anda bir tören düzenlemeyeceğiz, ancak hayranları ve arkadaşları için bir toplantı duyurulacak" dedi.
Bakan Fidan’dan Galiçya Türk Şehitliği’ne ziyaret
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Macaristan'da Galiçya Türk Şehitliği'ne ziyarette bulundu. Bakan Fidan, Galiçya Türk Şehitliği'nde şehitlik özel defterini imzaladı.
"Geçen ki treni kaçırdın, bu seferkini kaçırma"
Memleket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu, AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'ye yönelik eleştirilerini sürdürüyor. Merkez İlçe Başkanı Urganioğlu, açıklamasında Milletvekili Ekmekci'nin mecliste emeklilerin sıkıntısını dile getirmesi gerektiğini dile getirerek; "Geçen ki treni kaçırdın, bu seferkini kaçırma. Emeklilerimizin sesini iletip gereğini yapın. Şerife Bacı'nın torunlarına bu yakışır" dedi.
Türk Dünyası Kültür Başkentleri Birliği kuruluyor
Bursa’nın öncülüğünde “Türk Dünyası Kültür Başkentleri Birliği” kuruluyor.
İşte zamlı memur ve emekli aylıkları
Emekli zammı ve memur maaş zammı Temmuz 2023'ün ilk haftası kesinleşecek.
Konut aidatlarına "fahiş zam" tepkisi
Asgari ücrete yapılan yüzde 34'lük artışın, apartman ve site aidatlarına da aynı oranda zam olarak yansıtılmasına ilişkin hazırlıklar, tesis yönetim sektörü tarafından tepkiyle karşılandı.
Merkez Bankası faiz kararını ne zaman açıklanacak, saat kaçta? Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? TCMB PPK toplantısı bekleniyor
Merkez Bankası faiz kararı saati ve beklentiler ile ilgili arama motorlarında yapılan sorgulamalar hız kazandı. Beklenti anketi, 18 ekonomistin katılımıyla sonuçlandı. Ekonomistler, anket sonuçlarına göre, 350 ila 2.150 baz puanlık bir artırım öngörüyor. Merkez Bankası faiz kararı için geri sayım devam ediyor. Peki, Merkez Bankası faiz kararı saat kaçta açıklanacak, ne zaman? İşte 2023 Haziran ayı Merkez Bankası faiz kararı tarihi ve saati...
Selden etkilenenlere 300 bin TL kredi desteği!
Karadeniz Bölgesi'ndeki sel felaketinden etkilenen Samsun, Amasya, Sinop ve Kastamonu'daki işletmelerin acil ihtiyaçları için sıfır faizli, 12 ayı ödemesiz ve 36 ay vadeli 300 bin liraya kadar kredi desteği verecek.
‘Ev kiraları ve hayat pahalılığına göre…’
ASGARİ ÜCRET TOPLANTISI SONRASI TÜRK-İŞ’TEN İLK AÇIKLAMA...
14 Haziran'da Erdoğan açıklayacak
KABİNE TOPLANTISINDA ÇOK ÖNEMLİ KARARLAR ALINACAK
Asgari ücret masaya yatırılıyor
Asgari ücret zammı için harekete geçildi.
Bakan Yumaklı’ya ‘Kastamonu’ raporu sunulacak
KATSO’DA ‘TARIM, ORMAN VE HAYVANCILIK ZİRVESİ’ TOPLANDI
100 yıllık CHP'de bir ilk
Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili seçilemeyince CHP tarihinde ilk kez TBMM'de Genel Başkansız kaldı.
36 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI
EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ -KASTAMONU
'Ben bakanlık isterim ama...'
İkinci tur için Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, gündem olan 'bakanlık' çıkışına ilişkin konuştu.
Üniversitede uluslararası turizm buluşması
AB Erasmus+ Programı Yetişkin Eğitiminde İşbirliği Ortaklıları kapsamında Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Turizm Fakültesi tarafından yürütülen “Ev Pansiyonculuğu Eğitim Modülü ile Sürdürülebilir Kırsal Kalkınmayı Destekleme ve Dijital Avrasya Yemek Kitabı Geliştirme” adlı projenin açılış toplantısı KÜ Merkez Kütüphanesi Cemil Meriç Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
AK Parti İlçe Başkanları harekete geçti
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından ülke genelinde partiler çalışmalarına hız verdi.