AK Parti İlçe Başkanları harekete geçti;

AK Parti İlçe Başkanları harekete geçti

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından ülke genelinde partiler çalışmalarına hız verdi....

14 günlük süre zarfında çalışmalara yeniden başlayan partiler, yol haritalarını belirliyor. AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldıklarını açıkladı. AK Parti Kastamonu ilçelerinde de ikinci tur seçim hareketliliği başladı. İlçe Başkanları ardı ardına açıklamalarda bulundu.

ARAÇ AİLÇE BAŞKANLIĞI'NDA İSTİŞARE TOPLANTISI

AK Parti Araç İlçe Başkanı Yüksel Özdemir, ikinci tur seçim çalışmaları için şunları kaydetti; "Cumhur ittifakı olarak 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçimleri öncesi istişare toplantısı gerçekleştirdik. Toplantımızın Ülkemize, Milletimize hayırlar getirmesini temenni ederiz."

YILMAZ; "YOL HARİTASINI BELİRLEDİK"

AK Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Sinan Yılmaz da; " AK Parti ve MHP Teşkilatları (Cumhur İttifakı) olarak 28 Mayıs seçimleri ile ilgili istişare ve çalışma yol haritasını belirledik" dedi.

MELEZOĞLU; "SIRA CUMHURBAŞKANIMIZI REKOR OYLA İKİNCİ TURDA SEÇMEKTE"

AK Parti Devrekani İlçe Başkanı Hayrettin Melezoğlu, seçim dolayısıyla desteklerinden ötürü teşkilata ve hemşehrilerine teşekkür ederek, Milletvekili seçilen Halil Uluay ve Serap Ekmekci'yi tebrik etti. İlçe Başkanı Melezoğlu açıklamasında ikinci tura dikkat çekerek; " Yüksek Seçim Kurulu tarafından yapılan açıklamalara göre Ana Muhalefet Partisi ile aramızdaki 2 buçuk milyon oy farkına rağmen Cumhurbaşkanlığı seçimi, yarım puandan daha az bir farkla ikinci tura kalmıştır. 28 Mayıs’a kadar  Cumhurbaşkanımızın da emrettiği gibi durmadan, dinlenmeden aşkla aziz milletimize olan sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. Şimdi sıra, Cumhurbaşkanımızı rekor bir oyla ikinci turda seçmekte. Durmak yok yola devam hizmete devam" dedi.

BIYIKLI; "DURMAK YOK YOLA DEVAM"

AK Parti Daday İlçe Başkanı Servet Bıyıklı, ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek yaptığı istişare toplantısı sonrasında paylaşımında; "Kutlu davamız için çalışmaya devam durmak yok yola devam" dedi.

AYGEN; "SEÇİM ZAFERİNİ 28 MAYIS'TA HEP BİRLİKTE TAÇLANDIRACAĞIZ"

AK Parti Cide İlçe Başkanı Mustafa Aygen de; "Cumhur ittifakı ortağımız MHP İlçe Başkanı Şaban Yıldırım ile Cide Ülkü Ocakları Başkanlığını ziyaret ettik. 28 Mayıs'ta yapılacak olan 2'nci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi için yol haritamızı belirledik. 14 Mayıs seçim zaferini, hep birlikte 28 Mayıs'ta inşallah taçlandıracağız" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum