"Geçen ki treni kaçırdın, bu seferkini kaçırma";

"Geçen ki treni kaçırdın, bu seferkini kaçırma"

Memleket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu, AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'ye yönelik eleştirilerini sürdürüyor. Merkez İlçe Başkanı Urganioğlu, açıklamasında Milletvekili Ekmekci'nin mecliste emeklilerin sıkıntısını dile getirmesi gerektiğini dile getirerek; "Geçen ki treni kaçırdın, bu seferkini kaçırma. Emeklilerimizin sesini iletip gereğini yapın. Şerife Bacı'nın torunlarına bu yakışır" dedi....

"YAPICI AÇIKLAMALARIMIZLA İLGİLİ OLARAK ÇEŞİTLİ KESİMLERDEN OLUMLU DÖNÜŞLER ALDIK"

Memleket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu, yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  "Memleket Partisi olarak aziz milletimizin bize verdiği onurlu muhalefet görevini Kastamonu’nun yarınları için bütün gücümüzle bilinçli bir şekilde yapmanın gayretinde olacağız. Geçtiğimiz günlerde şehrimizin çiçeği burnundaki poz vekili Serap Ekmekçi için yapıcı ve yol gösterici açıklamalarda bulunmuştuk. Bu yapıcı açıklamalarımızla ilgili olarak çeşitli kesimlerden olumlu dönüşler aldık. Bu da bizi ziyadesiyle memleketimiz adına memnun etti. Bu muhalefet çizgimizin aynı şekilde memleketimiz için devam etmemiz yönündeki isteklere de duyarsız kalmamız mümkün değildir. Bu çerçevede öncelikle poz vekilimize yapıcı eleştirimizi görüp gereği noktasında doğru merci olan Milli Eğitim Bakanlığına gitmesi gerektiğini öğrenmesi ve oradan talepte bulunması Kastamonu adına bizleri sevindirmiştir. Biz yaptığımız açıklamayla sayın poz vekilinin  bakanlıklar arasında çıkartabileceği bir görev ihtilafının da önüne geçmiş olduk."

"HİÇBİR İŞİ BİTİREMEDEN İŞLERİ BİTİRMİŞ GİBİ LANSE EDİYOR"

Urganioğlu açıklamasına şöyle devam etti; "Ancak yaşadıklarımıza baktığımızda poz vekilimiz bir konu bitmeden başka bir konuyu karşımıza çıkartıyor. Yani memleket menfaatine hiçbir iş yapmadan, hiçbir işi bitiremeden işleri bitirmiş gibi lanse ediyor, pozunu veriyor, milletin aklıyla alay ediyor. Yani sayın vekilin Ak Partide hiçbir başarısı yok. Nihayetinde Kastamonu küçük bir yer.Herkes birbirini tanır. Ak Partide tanıdığımız birçok insan var. Buna göre de AK Partide vekillik yapmış, il başkanlığı yapmış, teşkilatlarda çeşitli kademelerde görev almış, Belediye Meclis Üyeliği veya İl Genel Meclisi Üyeliği   yapmış insanlar o kadar maddi harcamalar yapmalarına, emeklerini ve zamanlarını AK Parti için tüketmelerine rağmen, onlar poz vekili gibi 'her şeyi ben yaptım' pozunu vermediler. Bir defa vekilin AK Parti'de hizmeti olanlara teşekkür etmesini bilmesi lazım. Çünkü marifet iltifata tabidir.Sen çalışmadığın halde partisi için çalışanların emeğinin üzerine oturdun. Onun için o insanların kıymetini bilmen lazım. Onlarla da poz vermesi lazım."

"EMEKLİLERİMİZİN SESİNİ İLETİP GEREĞİNİ YAPIN"

Meclis'te emeklilerin sıkıntısına değinmesi gerektiğine vurgu yapan Merkez İlçe Başkanı Urganioğlu; "Şimdi sayın vekil o kadar zenginliğin içinde farkında mıdır bilemiyorum ama emeklilerin durumunun fecaat olduğunu sağır sultan bile duydu. Kendisi her şeyi hallettiğinin ve her şeye vakıf olduğunun pozunu  çok güzel veriyor. Geçenlerdeki açıklamamızda kendisine bu sebeple emekli aylıklarının iyileştirilmesiyle ilgili meclise teklifte bulunması gerekliliğini insanımız adına  belirtmiştim. Fakat kendisi teklif yerine poz verip geldi. Şimdi elinde bir fırsat daha var. Meclis yine toplanacak. İster o yeni  toplantıda ya da zaten sayıları çok iktidar vekillerinde olağanüstü toplantı için imza alarak bu konuda girişimde bulunabilir. Emeklilerin zor durumda olması münasebetiyle bunun çözülmesi gerekmektedir. Bende bir ablası olarak yeniden hatırlatıyorum. Geçen ki treni kaçırdın, bu seferkini kaçırma. Emeklilerimizin sesini iletip gereğini yapın.Şerife bacının torunlarına bu yakışır.  

"VEKİL, KİMLE OTURUP KİMLE NE TOPLANTISI YAPTIĞININ FARKINDA DEĞİL"

Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu; "Yine bir diğer konu poz vekilimiz Kastamonu’daki OSB temsilcileriyle bir toplantı yaptıklarına dair bir poz verdi. Onunla birlikte fotoğraf karesindeki 10 kişinin içerisinde OSB başkanları yoktu. Paylaşımına bakıldığı zaman anlaşılan vekilin kimle oturup kimle ne toplantısı yaptığının farkında değil.Çünkü fotoğraf ve açıklama birbiriyle alakasız.Haliyle uyumda da sıkıntı var. Buna kendim için değil, Kastamonu’nun yılları geçiyor, onun için üzülüyorum" dedi.

"TURİST ÇEKECEĞİZ DESE ANLAYACAĞIZ DA HASTA ÇEKMEK NASIL OLACAK"

Hastane konusundaki açıklamalarını da eleştiren Merkez İlçe Başkanı Urganioğlu;  "Yine poz vekili hastane hakkında da hasta çekeceğiz demişti. Turist çekeceğiz dese anlayacağız da hasta çekmek nasıl olacak! Zaten elimdeki hastalar çevre illere, Ankara’ya kaçıyor, buraya çekip de ne yapmış olacaksın? Bir defa elimizdeki hastaları nasıl Kastamonu’da tutacağımızın çözümünü bul, ondan sonra hasta çekmeye bakalım. Daha hastalarla, hasta yakınlarıyla, hastane çalışanlarıyla bir tane pozun yok. Sabahın sünnetini kılmadan farzını kılmak olmaz."

"ORTAK, KASTAMONU’YU İKİ KİŞİDEN İBARET SANIYOR"

Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu son olarak;  "Yine poz vekili baktı ki bocalıyor, birde köşe yazarı ortağı çıktı 'Nasıl toparlarız' diye.O da daha da eline yüzüne bulaştırdı. Ortak, Kastamonu’yu iki kişiden ibaret sanıyor. Kusura bakmasında ortak, önce yerel ürünler sattıklarını söyledikleri yerin geçmişine baksın, kim yapmış, kim bırakmış, şimdi kimler kullanıyor? Yine camilere, külliyelere, okullara, sağlık ocaklarının isimlerine baksın. Bunların hepsi geçmiştekilerin, günümüzde yaşayanların gayretleriyle ortaya konulmuş eserler. İki kişinin işi değil yani bu işler. Onun için ortağımı öveceğim diye başkalarının eserlerini yok saymak yanlıştır.Biz iyi niyetli ve samimi bir yol gösterici görevimizi yerine getirmenin gayretinde olacağız" ifadelerine yer verdi. 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum