Arama
Arama Sonuçları
KÜ’ye üst düzey ziyaret
Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Kastamonu Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.
İlkokul öğrencileri sorularının cevabını yerinde öğrendi
Çatalzeytin ilçesinde Yunus Emre İlkokulu öğrencileri Hayat Bilgisi dersi kapsamında Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir'i ziyaret ederek yerel yönetimlerle ilgili merak ettiklerini sordu. 
Ünlü yazar Cedidiye meydanında halkla buluştu
Düzce Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Ramazan etkinlikleri vatandaşlardan büyük ilgi görmeye devam ediyor. Cedidiye Cami önünde kurulan Ramazan etkinlik çadırında son olarak ünlü Yazar Hatice Kübra Tongar Düzcelilerle buluştu.
Kastamonu’da tartışma yaratan cümleyi Bakan da kurdu!
AK Parti Kastamonu Aday Tanıtım Toplantısı, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın katılımıyla Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda gerçekleşti.
Başkan Vidinlioğlu açtı ağzını yumdu gözünü!
MHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat toplantısında konuşan Başkan Vidinlioğlu, AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci'nin Merkez İlçe Toplantısında dile getirdiği '20 belediyeyi de alacağız' sözlerine karşılık cevap verdi. Başkan Vidinlioğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı; "Biz 30 tane belediyeyi alacağız, otuz otuz! Bazı yerlerde çifte katlayacağız da öyle alacağız onun için 30 tane biz alacağız."
Celal Şengör açıkladı: Kaçış yok! Türkiye o ülke ile birleşecek...
Yer bilimci Celal Şengör, katıldığı bir Youtube kanalında yaptığı açıklamalarla herkesi meraklandırdı. Dünyada büyük değişimler yaşanacağını belirten Şengör, kaçışın olmadığını ifade etti. Şengör, Türkiye ile bir ülkenin birleşeceğini açıkladı.
Kastamonulu genç; ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aldı
Star gazetesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle "Doğdu Batmayan Güneş" teması ile sunulan "2023 Necip Fazıl Ödülleri’nin 10’ncusu düzenlendi. Düzenlenen ödül töreninde Kastamonulu yazar da; ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldı.
Kastamonu'da Bakanlı açılış
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla Kastamonu 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi açılışı gerçekleşti.
Kahramanlar anılarını anlattı! Minikler dikkatle dinledi...
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şubesi Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu, Kastamonulu gazilerle birlikte Şehit Erkan Kendirci İlkokulu'nu ziyaret etti.
Ataşehir'de Gezilecek 10 Sıra Dışı Yer
Ataşehir, İstanbul'un en popüler semtlerinden biri olmasının yanı sıra, birbirinden ilginç ve sıra dışı mekanlarıyla da dikkat çekmektedir.
Dünyanın astronotu geliyor!
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Uzay Kaşifleri Derneği'nin etkinliğine 70'ten fazla dünyaca ünlü astronotun katılacağını açıkladı.
KSK teknik direktörü eriş: “Önemli olan kazanmaktı”
GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş Fethiye medyasına konuştu. Eriş, Fethiyespor maçında alınan üç puanı değerlendirdi. Teknik Direktör Eriş, önemli olanın kazanmak olduğunu belirtti.
"Projenin devamı için katkı sağlanacak"
Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Kadı Dağı Gençlik Kampında başladı
Erdoğan: Emeklileri de memnun edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız." dedi.
Deprem yasası çıktı mı? deprem yasası nedir?
İstanbul için özel deprem yasasının ayrıntıları belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Medya Buluşması kapsamında İstanbul’un kentsel dönüşümüne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Vatandaşlar ise deprem yasası nedir araştırmasına başladı. İşte İstanbul için özel deprem yasası maddeleri 2023...
Kastamonu'da dolu dolu geçecek festivale geri sayım başladı
38. Abana Kültür Sanat ve Deniz Şenlikleri programı netleşti. Dolu dolu gerçekleştirilecek festivalde Karadeniz şarkılarıyla ünlü isim Resul Dindar sahne alacak. Abana Belediyesi 38. Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri festivalinin programını açıkladı. İşte etkinlikler ve saatleri...
Prof. Dr. Ahmet Maranki festivalde söyleşi yapacak
38. Abana Kültür Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali'nde İnebolulu hemşehrimiz Prof. Dr. Ahmet Maranki, 'Sağlıklı düşün,sağlıklı beslen, sağlıklı yaşa' konulu söyleşi gerçekleştirecek.
Öyle fotoğraflar çekti ki
Fotoğraf Sanatçısı, Oyuncu Barış Kerim Cesur, 4-9 Temmuz tarihleri arasında Çankırı ve Çerkeş ilçesindeydi.
15 Temmuz'un 7. yıl dönümünde tüm camilerde sela okunacak
15 Temmuz Cumartesi gününü 16 Temmuz Pazar gününe bağlayan gece saat 00.13’te Türkiye genelindeki tüm camilerde eş zamanlı selalar okunacak.
Ünlü Sanatçı Cesur, halkla buluşuyor
Fotoğraf Sanatçısı, Oyuncu Barış Kerim Cesur, Çerkeş’i fotoğraflamaya geliyor.
Vidinlioğlu: ’Kastamonu’nun 27 yıllık rüyasını gerçekleştirdik’
Kastamonu Belediye Başkanı R.Galip Vidinlioğlu, Posta Gazetesi’nden Banu Şen’e konuştu. Türk Dünyası Günleri dolayısıyla ilimize gelen Şen, Belediye Başkanı Vidinlioğlu’yla kısa bir söyleşi yaparak köşesine taşıdı. Diğer taraftan da Kastamonu için ‘Tarihin hiçbir döneminde işgale uğramamış büyülü şehir’ yorumunu yaptı.
Daday'da söyleşi rüzgarı
Daday ilçesinde 'Bir Kitap Bir Kahve' söyleşi programı, Daday Kaymakamlığı Atlı Terapi ve Model Binicilik Merkezi'nde gerçekleştirildi.
“Savunma sanayisi milli bir meselesidir”
Kırıkkale’de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İktidar olduğumuzda Aile Destekleri Sigortası ile birlikte hiçbir fakir ailenin çocuğu aç ve açıkta kalmayacak. Hiçbir ailenin suyu, elektriği, doğalgazı asla kesilmeyecek” dedi.
v
Kastamonu Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ev sahipliğinde ve 10 üniversitenin katılımıyla “Bu Fuarda Kariyer Var” sloganıyla düzenlenen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’na (OKAF’23), paydaş üniversite olarak yer aldı.
19.05.2024 07:03
KÜ Sivil Havacılık Yüksekokulu İstanbul Teknofest’te
Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Kulübü öğrencileri ve hocaları Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan Teknofet’e katıldı.
Türkav’dan Kût’ül Amâre ve Kastamonu söyleşisi
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi tarafından “Türkav Bilim ve Kültür Söyleşileri’nin 5. programında Kut’ul Amâre Zaferinin 107. yıldönümü dolayısıyla “Kût’ül Amâre ve Kastamonu” söyleşisi gerçekleştirildi.
"Seçim katalogunun yüzde 70'ini tamamladık"
Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, 4 yılını değerlendirdiği bir basın toplantısı düzenledi.
‘Hem sahada, hem masada güçlüyüz’
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin attığı her girişimin küresel çapta saygı gördüğünü ifade ederek "Türkiye artık sadece bölgesel güç değil küresel bir aktör olmuştur. Hem sahada hem masada güçlüyüz" dedi.
DMKİ’de nöbet değişimi
2017 yılında kurulan Dünya Mirası Kastamonu İnisiyatifi (DMKI), 2023 yılı çalışmalarına Zeynep Esen başkanlığında sürdürecek. Zeynep Esen, "Önceki dönem başkanımız Ender Yılmaz’dan devraldığımız başkanlık görev süremizi tüm DMKI üyeleri ile Kastamonu’ya katma değer sağlayacak projeler geliştirmek ve ulusal ve uluslararası arenada ilimizi tanıtmak için kullanacağız” ifadelerine yer verdi.