"Projenin devamı için katkı sağlanacak";

"Projenin devamı için katkı sağlanacak"

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Kadı Dağı Gençlik Kampında başladı...

İlk olarak Prof. Dr. Sami Güçlü tarafından 2012 yılında  başlatılan, Anadolu Mektebi Yazar Okumaları  Kastamonu faaliyetleri açılışı gerçekleştirildi.

Kadıdağı Gençlik Kampındaki programı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak ,İl Kültür Müdürü Fahrettin Şenoğlu,İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Sami Güçlü, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Şeker ve Şube Müdürü Vedat Terlemez'in katılımlarıyla açılış gerçekleşti.Program, konuşmacıların konuşmalarıyla devam etti.


24-27 Ağustos ve 29 Ağustos-1 Eylül 2023 tarihlerinde Kastamonu Kadıdağı Gençlik Kampında 2 okuma şeklinde yapılması planlanan ve kamp süresince yazar akademisyen söyleşileri, nitelikli yazma ve eleştirel okuma seminerleri  öğrenci sohbetleri gibi etkinlikler yapılacak. İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş konuşmalarında; bu projenin devamının gelmesi için gereken çalışmalara İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak katkıda bulunacaklarını vurgulayarak 'Anadolu Mektebi Yazar Okumaları 'Projesinin  hayırlı olmasını temenni etti. İl Müdürümüz, programda yaptığı konuşmada, proje açılışına katılan ve projenin uygulanmasında emeği geçen ve bundan sonraki süreçte emek verecek olan bütün paydaşlara teşekkür etti.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum