Kastamonu'da dolu dolu geçecek festivale geri sayım başladı;

Kastamonu'da dolu dolu geçecek festivale geri sayım başladı

38. Abana Kültür Sanat ve Deniz Şenlikleri programı netleşti. Dolu dolu gerçekleştirilecek festivalde Karadeniz şarkılarıyla ünlü isim Resul Dindar sahne alacak. Abana Belediyesi 38. Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri festivalinin programını açıkladı. İşte etkinlikler ve saatleri......

CUMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

4 Ağustos Cuma günü Abana Meydanı'nda Abana Gençlik Merkezi'nin Çocuk Oyunları etkinliği olacak. Saat 15.00 ile 17.00 arasında Festival alanında, Abana Avcılık ve Atıcılık Derneği Trap ve Hedef Atışlar gerçekleştirilecek. Saat 17.30'da ise Kültür Sanat Sergilerinin açılışı yapılacak.  Saat 18.00 itibariyle Ahmet Maranki ile sağlıklı yaşam söyleşisi başlayacak. 20.45 itibariyle de DJ Nail'in performans gösterisi yapılacak. Saatler 22.00'yi gösterdiğinde ise Karadeniz şarkılarının sevilen ismi Resul Dindar sahne alacak.

CUMARTESİ GÜNÜ ETKİNLİKLERİ 

5 Ağustos Cumartesi günü, saat 10.00 ve 14.00 arasında Has Bahçe'de satranç, mangala, tavla, dart turnuvaları yapılacak. Saat 14.00'te liman etkinlikleri başlayacak. 17.00 itibariyle Abana Gençlik Merkezi'nin Çocuk Oyunları etkinliği gerçekleştirilecek. Aynı zamanda sahil spor oyunlarının elemeleri yapılacak. 22.00 ile 24.00 arasında Uğur Işılak sahnesiyle gece son bulacak.

PAZAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ  

6 Ağustos Pazar günü ise saat 17.00 itibariyle sahil spor oyunlarının final ve ödül töreni gerçekleştirilecek. Akabinde festival sona erecek. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum