KSK teknik direktörü eriş: “Önemli olan kazanmaktı”;

KSK teknik direktörü eriş: “Önemli olan kazanmaktı”

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş Fethiye medyasına konuştu. Eriş, Fethiyespor maçında alınan üç puanı değerlendirdi. Teknik Direktör Eriş, önemli olanın kazanmak olduğunu belirtti....

TFF 2.Kırmızı Grup 3.Hafta mücadelesinde GMG Kastamonuspor, konuk olduğu Fethiyespor’u son dakikalarda bulduğu golle 1-0 mağlup etti. 3’te 3 yaparak galibiyet serisine devam eden GMG Kastamonuspor’un Teknik Direktörü Levent Eriş, alınan galibiyeti değerlendirdi.

“ÖNEMLİ OLAN KAZANMAKTI”

Fethiye medyasına konuşan GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş: “Maçtan önce sizinle yaptığım söyleşide kazanmaya geldiğimizi, iyi bir takım olduğumuzu bu oyunda etkili olacağımızı biliyorduk. Önceki iki maçımızda da çok ciddi pozisyonlar yakalayan bir takımdık. Bugün mücadele anlamında maçın iyi geçtiğini söyleyebilirim. Topa biz daha çok sahip olmuş olabiliriz ama bunun hiçbir önemi yok. Önemli olan kazanmaktı. Çünkü biz hedefe oynayan bir takımın oyuncu grubu olarak kazanmayı ilk önce hedef haline getirmiştik.

“İYİ BİR EKİBİZ”

Bugün kazandık ve oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu seri eminim ki devam edecek. Çünkü iyi bir ekibiz, iyi bir dostluğumuz var. Çocuklarıma teşekkür ediyorum harika bir mücadele verdiler” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum