Arama
Arama Sonuçları
Yıldızlar, Kastamonu'da parlayacak!
Bomba isimlerin yer aldığı şimdiden ünlenerek merak uyandıran film, Kastamonu'nun Cide ilçesinde çekilecek.
Yıldızlar, Kastamonu'da parlayacak!
Bomba isimlerin yer aldığı şimdiden ünlenerek merak uyandıran film, Kastamonu'nun Cide ilçesinde çekilecek.
Leyla ile Mecnun'un sevilen oyuncusu Kastamonuluymuş!
Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Ailecek Şaşkınız gibi pek çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, katıldığı bir programda Kastamonulu olduğunu duyurdu. Cengiz Bozkurt memleketi İnebolu'dan övgüyle bahsetti.
Yeşilçam'ın dev ismi hayatını kaybetti
Sanat dünyamızın ünlü isimlerinden yapımcı ve film yönetmeni Türker İnanoğlu geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
DİKKAT!.. Acillere gitmeyin, çocuklarınızı da götürmeyin
Virüs kaynaklı hastalıklar arttı, vatandaş soluğu acil serviste aldı. Uzmanlardan ise uyarılar peş peşe geldi. Dikkat! Zorunlu olmadıkça acil kliniklere gidilmemeli özellikle de çocuklar buralara götürülmemeli...
İşte Türkiye'nin 'en güvenilen' ünlüleri
Her yıl 'Celebrity Güven Endeksi' adı altında bir rapor hazırlayan MediaCat ve Ipsos, 2023 yılında Türkiye'de en çok güvenilen ünlüleri açıkladı.
100 gemimiz İstanbul Boğazı'na iniyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılının 'Türkiye Yüzyılı'na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenledi ve düzenlemeye devam edecek.
Kastamonu’da kaç adet sinema salonu var?
Kastamonu'da kaç tane sinema salonu var? Kastamonu'da hangi sinema salonları var? işte cevapları
Öğrenciler, gezerek öğreniyor
Kastamonu Şehit Burak Kapucuoğlu Ortaokulu öğrencileri, tarihi mekanlarını gezerek hem derste işledikleri konuları pekiştirdiler hem de kentin tarihi ve kültürü hakkında bilgi sahibi oldular.
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
Kastamonulu ünlü sanatçı Altın Koza'da yerini aldı
Kastamonulu ünlü Sanatçı Cihan Ünal, Altın Koza Film Festivali'nde Onur Ödülüne layık görüldü
Ataşehir'de Gezilecek 10 Sıra Dışı Yer
Ataşehir, İstanbul'un en popüler semtlerinden biri olmasının yanı sıra, birbirinden ilginç ve sıra dışı mekanlarıyla da dikkat çekmektedir.
Bu akşam kanallarda ne var? 20 Eylül 2023 Çarşamba TV yayın akışı tüm kanallar
Bu akşam hangi dizilerin olduğu, TV karşısında vakit geçirmek isteyen seyirciler tarafından merak ediliyor. Akşam kuşağında reyting rekorları kıran dizilerin yeni bölümleri ekranlara gelirken, futbolseverler için de heyecan dolu maçlar yayınlanacak. Peki Bugün hangi diziler var? 20 Eylül 2023 TV yayın akışı tüm kanallar
Oya Alasya yaşamını yitirdi
Zeki Alasya'nın eski eşi ünlü oyuncu ve tiyatrocu Oya Alasya hayatını kaybetti.
Büyük Aile Platformu, LGBT propagandasına karşı buluştu
Büyük Aile Platformu, "Çocuklarımız çizgi-filmlerde çocuk kitaplarında LGBT propagandasına maruz kalmasın" sloganlıyla toplanan kalabalık LGBT karşıtı Saraçhane'de buluştu.
Pompeipolis'in ilk filmini yöneten Metin Kuru, Açıksöz Gazetesine konuştu
Sarımsak kokan Kastamonu'ya sinema esintisiyle gelen Yönetmen Metin Kuru, Açıksöz Gazetesine konuştu.
Kastamonulu Yapımcının "Yıldız Tozu" filmine özel gösterim
Kastamonu İnebolulu Koray Genç’in yapımcılığını üstlendiği “Yıldız Tozu” sinema filminin özel gösterimi yapıldı. Filmin gösterimine Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de katıldı.
Kastamonu Üniversitesi, kalitesini belgelendiriyor
Kastamonu Üniversitesi’nin (KÜ) oldukça geniş ve nitelikli bir ekiple hazırladığı ve kaliteyi merkeze alan stratejik planında belirlenen hedefler doğrultusunda pek çok engel aşılarak çok sayıda başarı elde ediliyor.
Usta oyuncu Mehmet Ulay’dan üzücü haber! Almanya’da yaşamını yitirdi
Ruhsar, Hükümsüz, Mahkum gibi pek çok dizide yer alan usta oyuncu Mehmet Ulay, Almanya’da yaşamını yitirdi. Son olarak 'Mahkum' dizisinde rol alan 81 yaşında sanatçı, bir yıldır akciğer kanseriyle mücadele ediyordu.
Felaketten sonra Bozkurt’a döndü, ailesinin işyerini yeniden açtı
Batı Karadeniz'de 2021 yılında yaşanan büyük sel afetinin ardından İstanbul'dan memleketi Bozkurt ilçesine dönen genç, ailesinin kapattığı iş yerini yeniden açtı.