Kastamonulu ünlü sanatçı Altın Koza'da yerini aldı;

Kastamonulu ünlü sanatçı Altın Koza'da yerini aldı

Kastamonulu ünlü Sanatçı Cihan Ünal, Altın Koza Film Festivali'nde Onur Ödülüne layık görüldü...

Kastamonu Taşköprülü olan sanatçı, 30. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nde düzenlenen ödül töreninde Onur Ödülü'ne layık görüldü.

Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde ‘’Onur Ödülleri’’ sahiplerini buldu. Gani Müjde’nin sunumuyla gerçekleşen törende ‘‘Onur Ödülleri’’ Perran Kutman ve Cihan Ünal’a takdim edildi.

Açılış konuşmasını yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar; “Cumhuriyetimizin 100. yılında, Adana Altın Koza Film Festivali’nin 30’uncusunu yapıyoruz. Festivalimiz her yıl bir öncekinden daha iyi oluyor. Türk sinemasına, tiyatrosuna ömürlerini veren, büyük başarılara imza atan, çok sevilen sanatçılarımız Perran Kutman ve Cihan Ünal’a, onur ödülünü kabul ettikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.


Perran Kutman’a ödülünü, Halil Ergün takdim etti. Ergün, ödülü verirken “Oyunculuğun da bizlere büyük keyifler yaşattı onun yanında olmaktan onur duyuyorum şuan da” dedi. Perran Kutman ‘’Sinemamızın bir emekçisi olmak benim için onurların en büyüğü. Cumhuriyetimizin 100. yılında sinema adına yapılan bu organizasyonun bir parçası olmak o kadar mutluluk verici ki. Güzel insan demek Adanalı demek benim için. Sinemaya tutkulu insanların şehri demek. Pamuk demek, sanat demek, bereket, barış ve sevgi demek... Tüm Adanalılara, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Cihan Ünal’ın ödülünü, Zeydan Karalar ve Biket İlhan verdi. Cihan Ünal: ‘’Eylül ayının son günlerinde, sonbahar yapraklarıyla örtülü bahçemizde rengarenk çiçekler açtı bu anlamlı ödülle. Altın Koza’da emeği geçen, başta sevgili, değerli belediye başkanımız Zeydan Karalar olmak üzere, tüm jüri üyelerine, etkinliğe katılan sanatçılara ve sanatseverlere sonsuz teşekkürler.’’ dedi.

Ödül töreni Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası’nın Türk ve dünya sinemasından film müziklerinin yer aldığı muhteşem konseriyle sona erdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum