Fenerbahçe’yle Trabzonspor’un rekabeti sinemalarda!;

Fenerbahçe’yle Trabzonspor’un rekabeti sinemalarda!

......

Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin rekabetini mizahi bir dille anlatan TRT ortak yapımı 'Öğretmen' filmi beyazperdede seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Bu film sinemaseverlere yeni bir soluk kazandıracak.

Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin rekabetini mizahi bir dille anlatan TRT ortak yapımı “Öğretmen” filmi beyazperdede seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe taraftarı bir ilkokul öğretmeninin tayininin Çaykara ilçesine çıkmasıyla başından geçen olayların anlatıldığı film 20 Ekim’de vizyona girecek.

İstanbul'da yaşayan ve mesleğini çok seven fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan ilkokul öğretmeninin tayininin Trabzon’un Çaykara ilçesine çıkmasıyla başından geçen olayların anlatıldığı TRT ortak yapımı “Öğretmen” filmi, 20 Ekim’de vizyona girecek.

Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin rekabetini mizahi bir dille anlatan filmin yönetmen koltuğunda  Bilal Kalyoncu otururken, senaryosunu ise  Yılmaz Okumuş üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise, Önder Açıkbaş, Asuman Dabak, Necmi Yapıcı, Buse Sinem İren ve Ulaş İnan Torun gibi birbirinden değerli oyuncular yer alıyor.

ÖĞRETMEN FİLMİNİN KONUSU

Trabzon'un Çaykara ilçesinde çekimleri tamamlanan film, Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin rekabetini koyu Fenerbahçeli bir öğretmenin gözünden anlatıyor. Trabzonspor’un şampiyonluk hikayesine de atıfta bulunulan filmde ayrıca “mesleğine aşık bir öğretmenin öğrencileri için yapamayacağı şey yoktur” teması da vurgulanıyor.

ÖĞRETMEN FİLMİNİN OYUNCULARI


Önder Açıkbaş

Asuman Dabak

Necmi Yapıcı

Bilal Hancı

Buse Sinem İren

Ulaş İnan Torun

Burak Satıbol

Adem Yılmaz

Seymen Aydın

Şükrü Üçüncü

Sezgin Uzunbekiroğlu

Selinay Taşol

Zeynep Derin Şenyiğit

Kemal Uçar

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum