Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Üniversitesi’nde ‘KATİL İSRAİL’ sesleri!..
Kastamonu Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrenciler ile akademisyenler birçok ülkedeki üniversitelerde Filistin için yapılan protestolara destek vermek amacıyla yürüyüş yaptı.  
Katledilen taksici için Kastamonu'da protesto!
Kastamonu'da Araç ilçesinde öldürülen taksici esnaf Akif Eymür için Bozkurt ve Abana ilçelerindeki taksici esnafları protesto düzenledi. Bozkurt Ziya Termen Caddesi üzerinde toplanan taksiciler konvoy düzenleyerek söz konusu durumu protesto etti.
Tekel bayileri boykotta!.. SATMIYORUZ
Tekel Bayileri Yardımlaşma Platformu Başkanı Erol Dündar, sigara firmalarının esnafın kâr marjını düşürdüğünü belirterek “Biz de bu markaların ürünlerini satmama kararı aldık” dedi.
Meclisteki 'Erdoğan' protestosuna Baltacı'dan cevap !
Kastamonu Belediye Meclisi'nde AK Parti Grubu tarafından, Belediye Başkanı seçilen Hasan Baltacı'nın makam odasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resminin kaldırılmasına tepki olarak protesto yapılmıştı. Belediye Başkanı Hasan Baltacı yapılan protestoya cevap verdi.
Kastamonu’da bulunan şube el değiştiriyor
Kastamonu’da da şubeleri bulunan dünyaca ünlü kahve zincirinin sahibi değişiyor.
Kuzeykent'te VAHŞET!
Kastamonu'nun Kuzeykent Mahallesi'nde vahşet! Ayaklarıyla ezerek öldürdü...
Kastamonu'da yurtlarda protesto
Kastamonu'da Kredi Yurtlar Kurumunu'nda öğrenciler, yurt bahçesinde toplanarak Aydın'daki vefat eden arkadaşlarını andı ve sloganlar attı.
Sivas olayları davası zaman aşımından düştü
Sivas'ta 2 Temmuz 1993 tarihinde Madımak Oteli'nin yakılması sonucu 37 kişinin hayatını kaybettiği olaylara ilişkin dava, 30 yıllık zaman aşımından dolayı düşürüldü.
Kastamonu'da Taş Ocağı Projesi köylüleri ayağa kaldırdı
İl Özel İdaresi tarafından İnebolu Çiçekyazı ile Kürenin Ersizler Köyleri arasında açılması planlanan kalker ocağı ve kırma eleme tesisi projesi köy halkı arasında tepkiyle karşılandı.
‘Artık bıçak kemiğe dayandı!’
Kastamonulu veterinerler, meslektaşlarına yönelik şiddete tepki olarak 1 günlük iş bıraktı
"Bize bahaneler üretilmesin"
Memur-Sen 81 ilde eşzamanlı olarak Kamu İşveren Heyeti’nin kamu görevlilerine sunduğu teklifi kabul etmediklerini belirterek eylem gerçekleştirdiler. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen eylemde Memur-Sen İl Başkanı İrfan Bakır; “Enflasyona ezilen değil, enflasyonu ezen bir adım için ‘refah payı’ uygulaması artık şarttır. Kamu işvereninden gerçekçi revizeler bekliyor, memurun refahının yükseltilmesini istiyoruz. Bize bahaneler üretilmesin” dedi.
TikTok Senegal’de şaşırtan gerekçeyle yasaklandı
Batı Afrika ülkesi Senegal'de TikTok, yeni bir emre kadar yasaklandı.
TÜSEP açıkladı: işte Türkiye sağlık raporu
Türkiye Sağlık STK’ları Platformu (TÜSEP) Türkiye Sağlık Raporu’nu Birlik Vakfı’nın Beyazıt’taki yerleşkesinde paydaşlarıyla birlikte açıkladı.
Milletvekili, 'eşkıya' diyerek jandarmayı kovaladı!
Akbelen'de ağaç kesimi protestoları sürerken, CHP'li Mahmut Tanal'ın jandarmayı kovalaması ve kimlik bilgilerini almasını engellemesi olay oldu.
Danimarka polisi yine işinin başında (!)
Danimarka polisi, Kuran yakmayı engellemeye çalışan kadına sert müdahale etti.
Cide'de ilginç görüntüler [VİDEO HABER]
Cide bugün sıra dışı bir gösteriye sahne oldu. Cide'de yaşayan emekli vatandaşlar zamları ve emekli maaşını protesto etmek amacıyla sokağa indi.
Cide'de ilginç görüntüler [VİDEO HABER]
Cide bugün sıra dışı bir gösteriye sahne oldu. Cide'de yaşayan emekli vatandaşlar zamları ve emekli maaşını protesto etmek amacıyla sokağa indi.
"Kaşıkla verdiniz, kepçeyle alıyorsunuz"
Birleşik Kamu-İş Sendikası Kastamonu İl Temsilciliği tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda memur maaş artışı ile ilgili bir basın açıklaması yapıldı.
Sosyal medya, iç karışıklık durumunda kapatılabilir!
“Tiktok, Twitter ve Snapchat gibi sosyal medya platformları, isyan ve toplumsal huzursuzluk gibi durumlarda problemli içerikleri önlemedikleri taktirde AB içerik yasası bağlamında kapatılabilir.”
"Gelin bu protokolü birlikte reddedelim"
Eğitim-İş Sendikası Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması gerçekleştirdi.
MERKEZ ASFALT PLENTİNE BAZALT AGREGA VE MICIR ALIM İŞİ
KASTAMONU İL ÖZEL İDARESİ YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulunmaya gitti, gözaltına alındı
Mersin’de Oktay Avcu isimli bir yurttaş AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında miting meydanlarında izlettiği montaj videolarıyla ilgili suç duyurusunda bulunmak için Cumhuriyet Başsavcılığı'na gitti. Avcu dilekçesini verdi, ardından savcılığın talimatıyla gözaltına alındı.
Türk Ocağı’nda ‘3 Mayıs’ etkinliği
Kastamonu Türk Ocağı’nda 3 Mayıs Türkçülük Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi. Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Uluslararası İlişkiler Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Murat Yılmaz’ın konuşmacı olduğu etkinlikte “3 Mayıs 1944 ve Türkçülük Davası” başlıklı konferans gerçekleştirildi.
Kahrolsun katil İsrail!
İsrail güçlerinin Mescid-i Aksa’ya düzenlediği baskına Kastamonu’daki sivil toplum kuruluşları da sessiz kalmadı.
Meslekler de siyaset de dönüşecek
Yapay Zeka Politikaları Derneği (AIPA) Başkanı hemşehrimiz Zafer Küçükşabanoğlu, CNN Türk'ün konuğu oldu
Ordu kontrolü kaybetti
İsrail'de Başbakan Binyamin Netanyahu'nun tartışmalı yargı reformu hakkındaki sözlerinin ardından Savunma Bakanı Yoav Gallant'ı görevden almasıyla halk sokağa indi.
ERMENİSTAN TARAFTARI, İSTİKLAL MARŞI'NI ISLIKLADI
Ermenistan taraftarından, marşımıza saygısızlık