Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da devlet işçisi alımı!
İŞKUR tarafından yayımlanan yeni devlet İşçisi alımı ilanına göre, Kastamonu’da görev yapmak üzere, noter kurasıyla belirlenecek 3 devlet işçisi alınacak.
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Kastamonu, Hz. Pir'e kavuşuyor!
Hz. Pir Şeyh Şabanı Veli türbesinde, restorasyon ve onarım çalışmaları tamamlandı. Yaklaşık 5 aylık süre zarfında yapımı tamamlanan Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli türbesi 8 Mart Cuma günü Cuma namazı ardından açılışı gerçekleştirilecek. Türbe içerisinde ve dış kabirlerde ciddi ve detaylı bir çalışma gerçekleştirildi.
Kastamonu’nun parası çöpe gitti!
Daha 1,5 yıl önce 28 milyon liraya yapılan dere kenarındaki duvarları kırdılar
‘Gölge etme, başka ihsan istemeyiz’
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay; CHP Milletvekili Hasan Baltacı’nın geçtiğimiz gün TBMM’de dile getirdiği Karaş Köyü Köprüsü sözlerine cevap verdi…
Kastamonu’da 23 projeye 3,5 milyar TL!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan 2024 Yılı Yatırım Programı'nda yer alan 12 bin 41 projeye yaklaşık 1 trilyon 7 milyar lira ödenek tahsis edildi. Kastamonu'ya da yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde bir ödenek ayrıldı.
KEAH'ta değişim
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, hastane çevresinde gerçekleştirilen çeşitli düzenleme ve tadilat çalışmalarını sürdürüyor. 30 Aralık 2023 tarihinde başlatılan iyileştirme çalışmalarıyla hastaların ve yakınlarının daha konforlu bir ortamda hizmet alabilmeleri hedeflendi.
Hz Pir Türbesi yenileniyor
Hayırsever hemşehrimiz iş insanı Hasan Gürsoy'un sahibi olduğu Gürsoy Grup sponsorluğunda Kastamonu Hz Pir Şeyh Şaban-ı Veli Türbesi'nin restorasyon çalışmaları devam ediyor.
Kastamonu’da onlarca köye elektrik verilemiyor
Ekiplerin müdahalesi sonucu enerji verilemeyen köy sayısı 230’dan 49’a düştü
Park halindeki iş makinesine çarpan motosikletteki 2 kişi öldü
Düzce'de, bakım ve onarım çalışması nedeniyle trafiğe kapalı yolda park halindeki iş makinesine çarpan motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti.
BİNA TADİLATI YAPTIRILACAKTIR
KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ- 15. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Saraçlar'da kesilen elektriğin sebebi belli oldu!
Saraçlar Mahallesi'nde bakım çalışmaları dolayısıyla elektrik kesintisi yaşanıyor. Vatandaşlar elektirk kesintisinin neden yaşandığı ve elektriklerin ne zaman geleceğini merak ediyordu. İşte kesintinin nedeni...
Doğalgaz için kazılan alanlar onarılıyor
Cide ilçesinde doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Cide Belediyesi tarafından doğalgaz çalışmaları kapmasında kazım yapılan alanlarda onarım çalışmaları başlatıldı.
8 ayda 13 bin 792 şirket kapısına kilit vurdu
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) verilerine göre, 2023 Ağustos'ta 1784 şirket daha kapandı ve böylece yılın ilk 8 ayında toplam 13 bin 792 şirket kapanmış oldu. Kapanan gerçek kişi ticari işletmelerinin 642'sinin toptan ve perakende ticaret, motorlu taşıtlar ve motosikletlerin onarımı, 251'inin inşaat, 168'inin imalat sektöründe faaliyet gösterdiği kayıtlara geçti.
LOKAL VE TOPLANTI SALONU BÜYÜK ONARIM YAPIM İŞİ
SAMATLAR ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Selzede mesire alanı yeniden doğaya kazandırılacak
Bozkurt ilçesinde, 11 Ağustos sel afetinde zarar gören Bozkurt Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı Mamatlar Mesire alanında tamirat, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.
Kastamonuluların yeni ‘nefes’ noktası
Kastamonu Belediyesi tarafından yenilenen Karaçomak Barajı Mesire Alanına vatandaşlardan yoğun ilgi...
Yatırım programına alınmıştı, inceleme yapıldı
Tosya Belediyesi tarafından Kuru Çay'on Hocaimat mahallesi sınırları içerisindeki kısım yatırım programına alındı. Başkan Kavaklıgil çalışma öncesi yerinde imceleme yaptı.
KSK'nın renkleri Gazi'ye çok yakıştı
Gazi Stadı tamamen şehrin takımı Kastamonuspor'un renklerine dönüştürüldü.
TAŞINIR MAL SATIŞ İHALESİ İLANI
ABANA BELEDİYE BAŞKANLIĞI
TÜİK açıkladı! İşte Türkiye’nin en çok para kazandıran mesleği
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Türkiye'nin en yüksek gelir sağlayan meslek grupları arasında yer alan Uçak Mühendisliği alanları, büyük bir talep görüyor.
Silikon Tabancası ile Yapabileceğiniz 10 Pratik Tamirat
Evde ya da iş yerinde küçük tamiratlar ve onarımlar için sıklıkla başvurulan araçlardan biri silikon tabancasıdır.
Kanalizasyon çalışmaları başladı
Cide Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Su ve Kanalizasyon İşleri Birimi’ne bağlı ekipler, Bayram Yusuf Aslan Sokak’ta yeni binası yapılan Şehit Necmi Yıldırım Ortaokulu’nun kanalizasyon hattı ve altyapı çalışmasını başlattı.