Arama
Arama Sonuçları
Ahmet Yesevi’de Klasik Türk Müziği konseri
Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Müzikoloji Bölümü öğrencileri ve Hümayun Türk Müziği Topluluğu, Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda “Makamsal Doğuşlar” adlı Klasik Türk Müziği konseri verdi.
KÜ’de ‘Aşık Veysel Eserleri Dinletisi’
Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Müzikoloji Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sıtkı Akarsu ve Müzikoloji Bölümü öğrencisi Yunus Ortaç “Aşık Veysel Eserleri Dinletisi” düzenledi.
Üniversite öğrencilerinin orkestra konserine büyük ilgi
Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Müzikoloji Bölümü tarafından hazırlanan 2022 Orkestra Konseri büyük ilgi gördü.
Güzel Sanatlar’ın yeni mekanları sergiyle açıldı
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi (GSTF) Müzikoloji Bölümü, yeni mekanlarının açılış töreni ile Sinop Üniversitesi GSTF Resim Bölümü öğrencilerinin eserlerinin sergilendiği ‘Dış Paydaş Buluşmaları’ sergisi, Güzel Sanatlar Fakültesi’nde açıldı.
"Bu bir veda değil, vefadır"
Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi Hemşirelik bölümü 4'ncü sınıf öğrencileri huzurevinde yılbaşı partisi düzenlendi.
Cumhuriyet coşkusu meydana sığmadı
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99’uncu yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Kastamonu’da da törenlerle kutlandı. 99 yaşındaki genç Cumhuriyetimiz ve kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgi ve bağlılık bir kez daha en yüksek sesle dillendirildi.
Cumhuriyet 99 yaşında
Cumhuriyetimizin 99’uncu yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Kastamonu’da da coşkuyla kutlanacak. Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak olan kutlama etkinliği kapsamında etkinlikler renkli görüntüye sahne olacak ve izleyenlere unutulmaz bir gün yaşatacak.
“En büyük arzumuz insanlığa en iyi şekilde hizmet etmeniz”
Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından "2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Beyaz Önlük Giyme Töreni" gerçekleştirildi. Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, burada yaptığı konuşmasında; “Tıp Fakültemizi tercih ettiğiniz için tebrik ediyor ve sizleri bugüne kadar yetiştiren çok değerli ailelerinize şükranlarımı sunuyorum.Hayatınız boyunca da çalışkan, dürüst, hakikat peşinde koşan, vatanını seven, vazife şuuruna, ahlaki ve milli değerlere sahip, insana değer veren, adaletli ve vicdanlı hekimler olarak Ülkemize ve insanlığa en iyi şekilde hizmet etmeniz en büyük arzumuzdur” ifadelerine yer verdi.
Gönülden Dile konseri, yüreklerde hissedilecek
Kastamonu Belediyesi Mesleki Eğitim Kurs Merkezi’nde (KASMEK) çalışmalarını yürüten Kültür ve Sanat Derneği, Gönülden Dile Türk Halk Müziği Konseri’ne hazırlanıyor. Türk Halk Müziği eserlerinin seslendirileceği konser için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Farklı kültürler bir arada
Kastamonu Üniversitesi tarafından düzenlenen Bahar Şenlikleri’nin bugün son günü. Şenliğin son gününde öğrenciler etkinlikler hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Kastamonu Güzel Sanatlar Lisesi’nde ‘Büyüleyen Nağmeler’
Orhan Şaik Gökyay Güzel Sanatlar Lisesi tarafından, okulun konferans salonunda keman konseri düzenlendi.
KÜ'de Türk Halk Müziği esintileri
Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Müzikoloji Bölümü tarafından, Ahmet Yesevi Konferans Salonu’ndaTürk Halk Müziği konseri gerçekleştirildi.
Üniversite’de 101’nci yıl kutlaması
İstiklâl Marşı’nın Kabulünün 101’nciyıldönümü dolayısıyla Kastamonu Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Konferans Salonu’nda “İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma” etkinliği düzenlendi.
Üniversitede, nostaljik konser
Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğrencileri, gerçekleştirdikleri konserle, hemşehrilerimizi eskiye götürdü.
KÜ’de İllüstrasyon Sergisi açıldı
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü 4. Sınıf öğrencileri tarafından Fakülte Sergi Salonu’nda “Bir Yokmuşuz Bir Varmışız” isimli İllüstrasyon Sergisi açıldı.