Cumhuriyet 99 yaşında;

Cumhuriyet 99 yaşında

Cumhuriyetimizin 99’uncu yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Kastamonu’da da coşkuyla kutlanacak. Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak olan kutlama etkinliği kapsamında etkinlikler renkli görüntüye sahne olacak ve izleyenlere unutulmaz bir gün yaşatacak....

Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri yarın saat 10.00’da Vali Avni Çakır tarafından, Valilik makamında tebriklerin kabulü ile başlayacak. Saat 10.30’da ise Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan tören start alacak. Programda, protokol konuşmalarının ardından, sırasıyla öğrencilerin şiir okumaları, folklor ekibi gösterisi, spor kulüpleri gösterisi, Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Müzikoloji Bölümü tarafından müzik dinletisi, Jandarma Arama Kurtarma Timi, (JAK) gösterisi gerçekleştirilecek. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen program, bando eşliğinde tören geçişiyle sona erecek.

Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni akşam da devam edecek. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, akşam saat 19.00’da Mimar Vedat Tek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek tören ile son bulacak.

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum