Kastamonu Güzel Sanatlar Lisesi’nde ‘Büyüleyen Nağmeler’;

Kastamonu Güzel Sanatlar Lisesi’nde ‘Büyüleyen Nağmeler’

Orhan Şaik Gökyay Güzel Sanatlar Lisesi tarafından, okulun konferans salonunda keman konseri düzenlendi....

Orhan Şaik Gökyay Güzel Sanatlar Lisesi tarafından organize edilen Keman Konseri, Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Müzikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Lale Hüseynova ve Vügar Hüseynov tarafından Orhan Şaik Gökyay Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Programda Türküler, Batı ve Azerbaycan bestecilerinin seçkin eserleri seslendirildi.

Konsere Orhan Şaik Gökyay Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Hadi Yılmaz, Müdür Yardımcısı Alper Yazan, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Konser sonrası Okul Müdürü Hadi Yılmaz tarafından plaket takdimi gerçekleştirildi.

Gerçekleşen konserin ardından Prof. Dr. Lale Hüseynova, müzik alanıyla ilgili ona yönlendirilen öğrenci ve öğretmenlerin sorularını yanıtlayarak birçok tavsiyelerde bulundu. Güzel Sanatlar Lisesi müzik öğretmeni Güray Soğancı Güzel Sanatlar Lisesi ve Kastamonu Üniversitesi GST Fakültesi öğrenci ve öğretmenlerinin ortak çalışmaları ile ilerleyen zamanlarda da konser vermek isteklerini belirtti.   



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum